Jump to content
Create New...

Ban


)((

Rekomenduojami pranešimai

Nickas )(, banas dienai. Sorry, bet marihuana yra durnas ir nesubrendes. Mutina kitus uz menkiausia pyrstelejima, bet ir gavau bana, nes per warmupa nusoviau su awp  5 zmones ir ponui uzsigeidus nenuemiau private nuo prifilio, kad galetu paziuret kiek zaides valandu. Tai toks adminas mazu maziausiai be smegenu, nes  net nestebi kaip saudai, o bana deda uz valandu kieki. Nesvarbu kad nusoviau kazka tik per warmup :)

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Dabar, Donis said:

Cache mapas, buvo diskusija ir idomiu epizodu, dejo vienai dienai, kad mes demo perziuretumem. 

 

 

Kad as i ta cache mapa prisijungiau paskutini rounda, viena nusoviau ir baiges mapas :)))

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • ★Vip★
30 minutes prieš, Marrihuana said:

Adminai Pažiūrėkit šitą demo 

20180104-230650-workshop-163589843-de_cache.dem.bz2 04-Jan-2018 23:45 81M  

 

9/9 rezultatas match pažiūrėkit nuo lygiai 1 minutės įdomiausia kai ant 3 žmonių taikinukas užvedamas per sienas.

Žiurejau demo ta pačia vieta 5 kartus po to atsibodo atsukineti ta pati tai nusifilmavau ir dar žiurejau koki 10 kartu. Taip buvo keista kai ant tu triju užvede ta taikinuka. Po to nesupratau dėl ko nešove 35:30 kai squeaky išlindo pro durys matesi, tada ir užmete dar ant tu papildomai ta taikynuka "per sienas" bet atsižvelgiant galejo but sutapimas nes pas jo sensas/dpi mažas. Bet jei manyčiau jis wh tai po to 35:42 kai ejo į meina jis per daug nusuko savo taikinuka o ne tinkamai į priešininka prieš jam išlendant. Ir kam jam shiftint per visa main jei jis būtų turejes wh tikriausiai jis jau būtų ejes link squeaky atgal kiek manyčiau, nes tuo tarpu liko priešininkai tik highway ir squeaky. Kiek manyčiau žaidejas nenaudoja wh. Kita kart nepanikuok ir nebanink ilgiau pasistenk pažiureti žaideja (nebent jau ten žiuri grinai į sienas.) nes čia permažai kad įrodytu kad jis wh.

Redaguota skycircle
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • Veteranas

Problema yra ta, kad po cache ejo map Westwood. Po westwood ejo overpass, map buvo pasibugines ir parestartavs mapa dingo westwood demo. Westwood demo butu viska isaiskines, o dabar del sito vieno epizodo sunku ka ir pasakyt. Tikrai atrodo shady tas "lock", bet gal cia tik sutapimas. Ban tikrai nevertas uz sita epizoda, bet dabar zmogus bus po padidinamuoju stiklu.

  • Pakeliam 1
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Visu pirma pas manes Imac, ne windoze, net neisivaizduoju ar yra net hacku sitam pc.. Nu jus darykit kaip jum iseina, man ne tiek metu kad del cs kapociaus ir teisybes ieskociau. Tik si karta nervas paeme, nes marihuana nera is geru adminu :)

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti

Jeigu turite paskyrą, prisijunkite

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite mūsų forume.

Registruotis

Prisijungti

Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.

Prisijungti dabar
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search