Jump to content
Create New...

Mute už Micspam


Grocery Nigga

Rekomenduojami pranešimai

Aš, Grocery Nigga, 2017-09-21 ~9:35 vakaro gavau Mute nuo arto už (Micspam). Nesuprantu priežasties, nes nieko blogo nedariau, žinau esame susitare už prieš tai įvykusius dalykus kalbėti mažiau, bet šį kartą tikrai daug nešnekėjau. Prašau atsakyti Grb. Adminstratoriaus Art, ar jo Grb. Adminstracijos komandos.

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

del sito nieko negaliu padaryti, buvo sutarta su adminu komanda jus mutinti esant problemai.
gavau skunda del jusu non-stop snekejimo, o jei pasako kazka, jus iskart visa grupe uzsipuolat...
kadangi tu ir lemonas esate teamspeake, galetumet ten ir bendrauti, nes siuo atveju zaidejai nepageidauja jusu grupinio bendravimo

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • ★Vip★

taigi katik lemono kvietimu buvau ts jusu pokalbyje, kur ne visai mandagiai issireiskete ale kuri cia ziurke pakvietet admina prisipazinkit ir nori dabar nuhakinsiu

kieno gi cia zodeliai ar tik ne tavo draugo sito KarvesBojus

zodziu gal jus jau grizkit i ta savo laikiuxa nes nepaeina graziai su visais jums cia, tiesiog.. nebeuzpiskit ir tiek

nuo manes -rep, esu pries unmute

  • Like 1
  • Sodinam 1
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • ★Vip★

Vita prie ko, nes ir ant Vitos stumei toj pacioj masofkej. Jeigu demke paziures puikiausiai tai isgirs pats adminas :) Vienas kaip debilas non stop provokavo Vita "Labas Vitule" rasinedamas kas minute, kitas vis koki namioka numesdamas, kad pokalbis prasidetu. As nesuprantu jeigu jus sedit ts tai ir kalbekit ten su savo draugais. Pirma karta buvo juokinga kai jus pasakodavot ka ten veikiat savo menkuose gyvenimuose ir pns. Bet kai tai kartojasi kas vakara ir turi jus mutintis pastoviai kad game sound girdetum tai neprikolas :) Ir kad bajeriai jusu labai jau kartojas, gal gryzkit kai turesit kitoki pasirodyma, kaimynai?

  • Like 1
  • Sodinam 1
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • ★Vip★

1. Nesuprantu, kodel cia ir mane i sia tema Vita su gelele itrauke, na bet kadangi taip yra tai teks pasireiksti.
2.Vita kalba, kad ji is manes gavo pakvietima i ts, nors istikruju tai gelele pasake numesti ts linka, nes jos ale nori pakalbeti ir uzvartyti mus nesveikai. As iskart ispejau, kad cia esame ne tik mes su Grocery Nigga, bet ir kitu velniu. Tu buvai ispeta, bet vistiek atejai su svajone suzinoti mano varda uz vipa, bet deja nepavyko.
3.Vita kalba apie kazkokius hackinimus, nors neisivaizuoju, kaip tave kazkas gali ,,hackinti", kai tu jokio linko negavai is musu.
4.Kalbi apie Karves Boju ir kaip jis tau grasino hackinimu, tai vat kad nebuvo ten jokio Karves Bojaus tam ts chaneli. + nekarta katojau, kad Karves Bojus nera mano pazystamas ar kazkas tokio....
5. Prisipazystu, kad truputi per daug spaminau i chat ,,Labas Vitule", taciau nezinojau, kad tai yra laikoma provokavimu, dabar jau zinosiu, tai nepasikartos.
6. Berods du mapus prazaideme ramiai ir jokiu gincu nebuvo, kol neatejot jus- Gelele ir Vita ir nepradejot abi sukauti per visa serva ir tusciai gincytis su bele del jo bano. Isvis nesuprantu, kam reikejo lysti prie beles, kai jus esate paprastos zaidejos cia ir realiai jusu balsai yra nieko verti. Na bet kaip ir sakiau jus pradejot su juo gincytis, isprovokavot bele ir jis pratruko. Jam pratrukus jus vistiek nuo jo neatstojot ir bandet kazka kalbeti, nors manau tokios ,,BRANDZIOS"" merginos, kaip jus turetumete suprasti, kad tai yra tuscias reikalas.
7. Kai pradejot sukauti serve, kiek maciau Grocery Nigga ir Karves Bojus isikiso sakydami, kad merginos tik balagana keliat, na o jus juos pasiuntet ir vistiek kalbejot apie kazka...
8. Serve buvo adminas Domantaka, tai manau butu neblogai, kad ir jis pasireikstu cia ir pasakytu ar Grocery nigga ir Karves Bojus yra nusipelne sios bausmes.
9. Ai ir dar Gelele sake, kad musu vaidyba jau pabodo, tik kad va beda mes jau geras 2 savaites neuzsiimam savo juokeliais, kurie buvo kai mes atejome, o jei jau ir leptelim kokia nesamone, tai manau visi ta padaro ne tik mes :)

  • Sodinam 1
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Po kol lemonas vienas, viskas buna ramu, bet kai ten sueina 3-4, prasideda snekejimas non-stop, sneka privaciomis temomis apie savo gyvenima ir po to kai pasako ka valge pusryciams visi pakartoja 2-3 kartus "labai skanu", daugeli zaideju turbut labai uzpisa ir prasideda konfliktai, skundai ir t.t.
Spiritas is laikiux mane perspejo apie situacija ir bandziau rasti kazkoki sprendimo buda, bet vienintelis beliko tik mutinti.

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • ★Vip★

Prie ko cia dabar tas bele ir jokio pykcio su juo nebuvo. Atejau i serva pats pirmas bele manes pradejo klausinet kuo uzkliuvo man. Bandziau paaiskint kokia buvo situacija, ka pati maciau, atejo Marihuana ir jo pradejo klausinet, Marihuana aiskinosi su juo per steama. Bele toliau reke, kad parodytu irodymus kur jis chytino. Pasakiau, kad nesuprantu jo tokio pykcio jeigu jis unbana gavo gana greitai, nereikejo juk savaite laukt, jis toliau reiske savo nepasitenkinima kartodamas kad banas jam buvo uz nieka (nors net ne jis lose, bet kartojo "mane uzbanino" :D ). O tavo sis draugas/kaimynas Grocery Nigga tuo metu spamino i mic ne "merginos baikit", o "bobos nieko nesupranta", "bobos duskit", "nekreipkit demesio i sitas bobas" kas tikrai pagarba nekvepia. O tu pats sakei kad patyletume niekam cia neidomu, eitume kitur kalbetis, nors tai truko duok dieve 15 minuciu. Kai jusu sapaliones visa vakara. Ir jus savo sitais spaminimais tik trukdet mum su bele kalbetis ir greiciau issiaiskint.
Toliau ts. Paprasiau taves ts kanalo, kuriam sedit, pradejai klausinet ar ateisiu, nieko nesakiau, Vita taves paprase kanalo, tu pasakei "tai gelele tau numes, nes as neturiu kaip". Numeciau Vitai ts, kas ten toliau jame vyko nezinau, manes nebuvo, tik pats masofkej chate rasei:

2017-09-21 22:25:04 L3m0N Tai cia pykstasi workshop/125438255/de_dust2
2017-09-21 22:24:59 L3m0N Mano draugai labai pikti workshop/125438255/de_dust2

Tai nesuprantu apie kokius tu cia atejimus ir jusu uzvartymus rasei, jeigu manes ten net nebuvo. Beto nemanau, kad Vita tokiu tikslu pas jus atejo i ts viena pries 4 ar kiek ten jusu buvo. Bet esu isitikinus kad uzsipuolet ja visa saika (gal isskyrus tave Lemonai) ir bandet zmogu uzduxint.

Sutinku su Art. Kol Lemonas vienas - problemu nebuna. Bet kaip tik ta visa saika susirenka tai prasideda kalbejimai vienas per kita, pasakojimai kazkokiu nesamoniu kas diena tie patys, issidirbinejimai, kisimaisi i kitu pokalbius ir t.t. OKEY, viena mapa jus ten taip darykit, galbut tikrai yra saujele zmoniu, kuriem dar vis juokinga. Bet ne visa vakara ta pati per ta pati varykit ir prisikniskit prie kokio nors zmogaus visa chebra. Ir jum nieko nepasakysi, paprasai patylet tai uzsipuolat visi draugai kiek ten ju tuo metu buna. Ir jeigu zmogus atsako i jusu klausimus eik nx, vadinasi jis nenori buti kalbinamas jusu ar kitaip dalyvauti pokalbyje, bet jus nelabai tai suprantat. Tada jau jum is principo reik ta zmogu isnervuot, pvz: "Labas Vitule" spaminimas i chata.

  • Like 1
  • Sodinam 1
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Apie savo gyvenima nešnekėjau, apie valgius nešnekėjau, šnekėjau tik su žaidėjais ir apie žaidima. Jokiu problemu nepridariau, kol aš buvau serveryje mane mate virš 3+ adminu, niekam nieko blogo nedariau ir svarbiausia vėju nešnekėjau. Šneki apie savo spiritus, galėčiau ir aš labai daug ką papasakot, bet, kadangi esu normalus, tai man visiškai nusispjaut ant tokių kaip jis. Sakau peržiurėk demo ir pamatysi kaip viskas buvo. Va dar padėsiu viskas nutiko 2017/09/21 apie 9:00 vakaro.

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Gelele, o tokie pasiuntimai, kaip, Cituoju: "Eik naxui" "Pisk iš čia" "Atsipisk daune" "Nešnekėk idiote" kvepia pagarba? :D Tikrai manau, kad turėtumėt į savo serverio moterys atkreipti dėmesi. Taip jos yra moterys, jos silpnos ir joms reikia nusileist, bet jau perdaug sau leidžia. Ne tik įžeidinėja, siuntinėja ir t.t. Bet svarbiausia dar ir meluoja.

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • ★Vip★

Nesuprantu prie ko tas bele dabar peržiurejau visa demo aplamai cache map'a pati gelele isikišai kai bele kalbejo su fylz o tu pasakei iš lempos nepradeti nors nžn ar taves tai liečia. Vitos pasakymas buvo legendinis dejo bana ir nuejo žiureti demo :D kiek žinau demo isikelia prejos valandai nuo to map. Bet čia nevermind nesusiejes su mute bent jau mano manymu. Na nemačiau kad kažka blogo būtų padares arba kažka ižeides tolabiau mic spam. (mic spam pavyzdis https://www.youtube.com/watch?v=xYw3POCv6As) Po to Vita pati prašiai to ts kanalo tai čia nereikia lieti ašaru kad kažkas nutiko ustume/nuhackino. Pasakiau savo nuomone nors manes gal ir neliečia kas ten vyko ir dėl ko ten kas prasileido mute..

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • ★Vip★

[quote author=Grocery Nigga link=topic=1745.msg22040#msg22040 date=1506069175]
Gelele, o tokie pasiuntimai, kaip, Cituoju: "Eik naxui" "Pisk iš čia" "Atsipisk daune" "Nešnekėk idiote" kvepia pagarba? :D Tikrai manau, kad turėtumėt į savo serverio moterys atkreipti dėmesi. Taip jos yra moterys, jos silpnos ir joms reikia nusileist, bet jau perdaug sau leidžia. Ne tik įžeidinėja, siuntinėja ir t.t. Bet svarbiausia dar ir meluoja.
[/quote]

Biski dakurei cia tu pasakymu, bet nieko baisaus, ispudi gi reikia padaryt. As tau graziai pasakiau atsiknisk nuo manes, tu vistiek gelele da gelele, poto kaip sakiau dar tie "tos bobos nieko nesupranta", "tylekit bobos" prasidejo ir trukdymai bele normaliai girdeti ir su juo pabaigti pokalbi. Tai kaip po velniu tavim atsikratyt kai tu kaip slapias lapas prie subines prilimpi ir nesupranti kas tau graziai sakoma? Pasakiau eik nx atsipisk, ka nesuveike? Suveike.

Jeigu tokie humoristai jauciates tai galbut tada vienas is kito issipisinekit, jums geriausiai pazystamas vienas kito humoras, turbut ir juokingiausias tai ir varykit tarp saves. Tik jauskit riba kada pasidaro per daug ir nebeskanu. Ir snekekit po viena, del dievo meiles.

  • Like 1
  • Sodinam 1
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • ★Vip★

[quote author=skycircle link=topic=1745.msg22041#msg22041 date=1506069947]
Nesuprantu prie ko tas bele dabar peržiurejau visa demo aplamai cache map'a pati gelele isikišai kai bele kalbejo su fylz o tu pasakei iš lempos nepradeti nors nžn ar taves tai liečia. Vitos pasakymas buvo legendinis dejo bana ir nuejo žiureti demo :D kiek žinau demo isikelia prejos valandai nuo to map. Bet čia nevermind nesusiejes su mute bent jau mano manymu. Na nemačiau kad kažka blogo būtų padares arba kažka ižeides tolabiau mic spam. (mic spam pavyzdis https://www.youtube.com/watch?v=xYw3POCv6As) Po to Vita pati prašiai to ts kanalo tai čia nereikia lieti ašaru kad kažkas nutiko ustume/nuhackino. Pasakiau savo nuomone nors manes gal ir neliečia kas ten vyko ir dėl ko ten kas prasileido mute..
[/quote]

Ne ta mapa ziurejai. Kalba su bele prasidejo cbble mape. Kai atejau i serva bele klausimas: gelele kuo tau mano dukra uzkliuvo?

  • Like 1
  • Sodinam 1
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • ★Vip★

Atvirai pasakius dėl to mute čia dar geriau negu nuo manes ta kart kur būtum gaves ban visam laikui už kai kurios žodžius pasakytus bet nvm. Gerai kad draugas leamon nukreipe tema, nors demo perziurejau ir pateikes demo pgr. administracijai bet jie numojo ranka ir leido toliau žaisti.

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

as nesigilinu kas kaltas sitoje situacijoje,
tiesiog su nigeriuku hebra pastoviai kazkokie konfliktai vyksta, o kadangi grocery kaip ir prie hebros, tai ir jam kliuvo
cia mute ne asmeninis, o bendras problemos sprendimas, as ir datrolis sutarem, kad jeigu bus kazkokios problemos mutinsim nedelsiant.
sita situacija tik pavyzdys, kad vel buvo kazkoks konfliktas, tiesiog uzmutinau, kad vel laikytusi tvarka.

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

jus nepamirskit kad tos vita su gelele irgi ne auksines kiek kartu jos i serva ateina ir sneka sudu sudus apie savo gyvenimus ir kaip isterikes zviegia i mikrafona manau irgi labai "patinka" visam servui tuo labiau kad prie zmoniu kurie niekuo deti prisipisineja . neginu ne vienos puses nes abi yra toxic ir tik kad kazkoki konflikta inest i serva

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • ★Vip★

Roach nigga flopy gi adminas tam jusu ts serveryje tai nereik pasakot apie ddosinimus tau manau, o siaip atejes bele pradejo rekti kad ji uzbanino uz nieka o jus toliau visi kaip nekalti avineliai pradejote skatinti ji issilieti ir manyti, kad jis teisus; tai kas cia koki balagana kelia? pats buvai adminas ir turejai paaiskinti, kad zmogu betkokiu atveju gali tikrinti del itarimu zaidziant, juolab kad stipriai skyresi zmogaus zaidimo kokybe, net ne pats bele zaide.
Ps marihuana uzbanines bele pasake, kad sudus saudo einu ziuret. O ne siaip kad neidomu bile uzbanint ir pofigu taip kad nereik ten rekti visiems kad durniai adminai uz nieka banina ir panasiai.

  • Like 1
  • Sodinam 1
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • ★Vip★

[quote author=Grocery Nigga link=topic=1745.msg22040#msg22040 date=1506069175]
Gelele, o tokie pasiuntimai, kaip, Cituoju: "Eik naxui" "Pisk iš čia" "Atsipisk daune" "Nešnekėk idiote" kvepia pagarba? :D Tikrai manau, kad turėtumėt į savo serverio moterys atkreipti dėmesi. Taip jos yra moterys, jos silpnos ir joms reikia nusileist, bet jau perdaug sau leidžia. Ne tik įžeidinėja, siuntinėja ir t.t. Bet svarbiausia dar ir meluoja.
[/quote]

jau yra sukurta tema, kurioje siuliau panikems duoti vip uz per dideli demesi serveryje, visu nepritarimu priejome isvados, kad mes esame tokie patys bachurai kaip ir jus taip kad nereik cia ieskot grozio ir gerio. Kaip sauksi, taip atsilieps. ps nuo silpniausios servo panikes man atrodo tu prasileistum  8) no off. :-[

  • Like 1
  • Sodinam 1
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • ★Vip★

[quote author=Morkiuss link=topic=1745.msg22046#msg22046 date=1506072568]
jus nepamirskit kad tos vita su gelele irgi ne auksines kiek kartu jos i serva ateina ir sneka sudu sudus apie savo gyvenimus ir kaip isterikes zviegia i mikrafona manau irgi labai "patinka" visam servui tuo labiau kad prie zmoniu kurie niekuo deti prisipisineja . neginu ne vienos puses nes abi yra toxic ir tik kad kazkoki konflikta inest i serva
[/quote]

Kiek tai buna kartu i menesi, kai mes ateinam su Vita ir juokiames bei kalbam daug? 2? Beje po paskutinio tokio vakaro man i pm rase zmones kada vel i serva ateisiu ir gavau apie 8 friend invite, tai neesu tikra ar taip jau blogai buvo. Bet as tikrai piktybiskai nesikisu i kitu pokalbius ir nekalbu ant virsaus kai kalba kiti. Beto as linkus is saves daugiau issipisinet nei is kitu, NEBENT jie pirmi pradeda. Nors pastaruoju metu isvis stengiuos kuo maziau veltis i konfliktus, nes zinau, kad as irgi cia ant siulo kabau iki silence. As manau tau labiau nepatinka, kad mes keikiames, bet tie keiksmai i nieka nenukreipti buna. Nusauna kaip nors nesamoningai, pasakau blet kurva sudas ne game ir tiek, dar buna ir tai prajuokina ir kitus ir mane pacia. O jeigu turi nusiskundimu apie mane ar Vita, kurk tema, neplakim visko i viena.

  • Like 1
  • Sodinam 1
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • ★Vip★

[quote author=skycircle link=topic=1745.msg22053#msg22053 date=1506075000]
[img]http://www.part.lt/img/36909907db75150bd8bf5dbac6edad02548.jpg[/img]
[/quote]

O tu veikt neturi ka? Mokykloj per pertrauka nuobodu? Kaip adminas nemanau, kad turetum issipisinet cia, ypac kai taip laikaisi visu taisykliu :)

  • Like 1
  • Sodinam 1
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Dart karta pasakysiu, prašau nekomentuok, patikėk, man tikrai neidomi tavo nuomonė, žinau, kad esi melagėlė ir viskas per tave, nereikia kompleksuoti. Mano manymu tikrai nenusipelniau tokios bausmės ir dar kartą paprašysiu adminų komandos peržiurėti demo ir išsiaiškinti šias nesamones. Ačiū

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search