Jump to content
Create New...

Grocery Nigga

Narys
  • Pranešimų skaičius

    20
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Grocery Nigga's Achievements

Sergeant

Sergeant (5/27)

0

Reputacija

  1. Grocery Nigga

    L3m0N i adminus

    Labai geras žaidėjas, žmogus, draugas bei kaimynas. Šitas žaidėjas, žmogus bei kaimynas yra labai rimtas ir pilnai galėtu susidoroti su serveryje esančiomis blogybėmis. Adminai pasvarsykit rimtai apie šį rimtą žmogų. :)
  2. Man atrodo visi pavydi, kad mano kolega turi didžiausias rankas visame projekte.
  3. Patarčiau šitą bedanti veikėja užbaninti, šitas jaunuolis ne tik turi 5+ vac banintus accountus, bet, kaip matome yra ir išsigimes.
  4. Gal visi draugiškai paprašom legito dantų foto, kad isitikintume ar turi dantis ar ne.
  5. Oj koks šveplas, vien tik už švepluma dėčiau pailsėt bent 3metam, kaip ispėjima.
  6. Grocery Nigga

    Mute už Micspam

    Matau, kad kilsta balaganas ir nieko iš to nebus. Pagal žmonių nuomone visi matom, kad šios moterys tikrai daug kam nepatinka. "Gavau 8 friend pakvietimus" tik durnas žmogus galėtu taip pasakyt, nes mane kviečia visas servas. Ačiū adminams kurie peržiūrėjo demo ir suprato, kad nieko blogo nepadariau. O šios moteriškės tegul ir toliau eina įžeidinėt kitus, kelti konfliktus serve, daryti balagana, nes jos neliečiamos, jos gi moterys. Patarčiau kitiem, kad ir kaip norit jas pasiūst, jas užtildyt, ar pasakyt, kad nešnekėtu, to nedarykite, parašys savo draugams ir jūs gausite už tai bausme. Ačiū šiame kolektyve esantiems žmonėms kurie mane palaikė. P.S galėčiau labai lengvai surinkt informacija su kuria labai lengvai atsikratytume šių moterų, bet jos nevertos mano brangaus laiko, o dabar einu kavos. Viso!
  7. Grocery Nigga

    Mute už Micspam

    Dart karta pasakysiu, prašau nekomentuok, patikėk, man tikrai neidomi tavo nuomonė, žinau, kad esi melagėlė ir viskas per tave, nereikia kompleksuoti. Mano manymu tikrai nenusipelniau tokios bausmės ir dar kartą paprašysiu adminų komandos peržiurėti demo ir išsiaiškinti šias nesamones. Ačiū
  8. Grocery Nigga

    Mute už Micspam

    Gelele, o tokie pasiuntimai, kaip, Cituoju: "Eik naxui" "Pisk iš čia" "Atsipisk daune" "Nešnekėk idiote" kvepia pagarba? :D Tikrai manau, kad turėtumėt į savo serverio moterys atkreipti dėmesi. Taip jos yra moterys, jos silpnos ir joms reikia nusileist, bet jau perdaug sau leidžia. Ne tik įžeidinėja, siuntinėja ir t.t. Bet svarbiausia dar ir meluoja.
  9. Grocery Nigga

    Mute už Micspam

    Apie savo gyvenima nešnekėjau, apie valgius nešnekėjau, šnekėjau tik su žaidėjais ir apie žaidima. Jokiu problemu nepridariau, kol aš buvau serveryje mane mate virš 3+ adminu, niekam nieko blogo nedariau ir svarbiausia vėju nešnekėjau. Šneki apie savo spiritus, galėčiau ir aš labai daug ką papasakot, bet, kadangi esu normalus, tai man visiškai nusispjaut ant tokių kaip jis. Sakau peržiurėk demo ir pamatysi kaip viskas buvo. Va dar padėsiu viskas nutiko 2017/09/21 apie 9:00 vakaro.
  10. Grocery Nigga

    Mute už Micspam

    Apie ką čia šneki Vita, tu čia ne prie ko, prašau nekomentuoti. Laukiu Adminstracijos komandos atsakymo. Ačiū Und3rFr4m3 už palaikyma! :)
  11. Grocery Nigga

    Mute už Micspam

    "kadangi gavau nusiskundima" Reiškias aš tau pasiskundęs apie žaidėja tu ateisi ir jį iškart užmutinsi? Ne, pirma pažiurėk į situacija, tikrai nieko blogo nepadariau ir jokio konflikto nekėliau, siulyčiau peržiurėti demo.
  12. Grocery Nigga

    Mute už Micspam

    Aš, Grocery Nigga, 2017-09-21 ~9:35 vakaro gavau Mute nuo arto už (Micspam). Nesuprantu priežasties, nes nieko blogo nedariau, žinau esame susitare už prieš tai įvykusius dalykus kalbėti mažiau, bet šį kartą tikrai daug nešnekėjau. Prašau atsakyti Grb. Adminstratoriaus Art, ar jo Grb. Adminstracijos komandos.
  13. Dar nebuvau serveryje, bet jau nuo komentaru ir šneku supratau, kad padarėte nesamone, bet labiausiai atkreipė dėmesi Art kuris rašo čia kažkokias palevas. Suprantu, kad nieko tu čia nedariai ir esi nekaltas, bet tokias nesamones rašai, kad nežinau, net kur dėtis. Jokio hate tau, bet turėtum pasidomėti apie bhop. Kadangi esu bhop dievas tikrai galiu pasakyti kad bhopindamas su space ar užsidėjas mwheeldown ir up ir spamindamas rutuliuka žmonės yra idiotai ir to tikrai nepatarčiau neivienam daryt. Išmokit bhopint su vieno iš rutuliuko komandu, tada tapsite biški panašesni į mane. Ačiū už dėmesi. Nieko nenorėjau įžeist ar įskaudint.
  14. Labai gera bicka, taip ir toliau kaimyne! I pagrindinius adminus galėtumėt paimt. Labai maladec. Patiko labai
  15. labai labai geras adminas buvai, gaila labai serveriui didelis minusas. o kad cytini tikrai netikiu nes zaidi gan tragiskai.
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search