★Vip★ skycircle Parašė Liepos 5, 2017 Author ★Vip★ Share Parašė Liepos 5, 2017 Sveiki, noriu pasiūlyti pirmam serveriui raundu skaičių padidint, dabar pvz. raundas baigiasi ties 8 winu o siūlyčiau gal padaryti iki 12 winu raundu, bet palikti switch'a (komandų keitimas), nes per greit mapai keičiasi nespėjus sulošt normaliai. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Morkiuss Parašė Liepos 5, 2017 Share Parašė Liepos 5, 2017 visa laik taip buvo ir patenkinti zmones lose uztekdavo jiems tu roundu nes pavyzdiui man 2 serve lost iki 11win tai net atsibosta Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Forumo Modas geronimo Parašė Liepos 6, 2017 Forumo Modas Share Parašė Liepos 6, 2017 Manau, reiktu palikti kaip yra. Zinoma, jei mapas mazas ir zaidziama "i vienus vartus" atrodo kad WOW JAU BAIGES?!?? Taciau jei mapas didelis ir rezas koks 8-7 tai uztenka. Manau reik neapsikraut galvos tokiais keitimais :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ skycircle Parašė Liepos 6, 2017 Author ★Vip★ Share Parašė Liepos 6, 2017 Jei pirmam serverije gauni pvz 0-8 tai užtrunka mapas 16 min o jei būtų 0-12 užtruktu 24 min aš tik pasiuliau nes ten kimarinu per diena gali ten visus mapus pratestuoti. Ir nesupratau dėl ko kimarina pirmam serverije kiek žaidžiau 35hp knife mapas o per ji vipai gali pasiimt ginkla jei kažkas sumastyti parasyti pvz !viptest (su autobuy) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Guest TiFicate Parašė Liepos 6, 2017 Share Parašė Liepos 6, 2017 Nereikalingi tie round didinimai,visadai taip buvo ir visiem tiko. Man asmeniskai,kaip tik nepatinka,kad tiek daug roundu yra antram serve,uzpisa ziauriai lost mane ta viena mapa 30min,todel visada renkuosi pirma serva jei yra galimybe :( Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar