Veteranas Le Tits Now|*GrabitiL Parašė Birželio 21, 2018 Veteranas Parašė Birželio 21, 2018 8 valandas prieš , Movie2k said: Paliubomu silikonas, atsakau.
★Vip★ Movie2k Parašė Birželio 21, 2018 ★Vip★ Parašė Birželio 21, 2018 eik eik :D taip ir sakyk kad su mano skoniu ojaunies :D 1
Veteranas Le Tits Now|*GrabitiL Parašė Birželio 22, 2018 Veteranas Parašė Birželio 22, 2018 1 valandą prieš , Movie2k said: O pupa uoga - ko ne nuoga :D O sakai, kad mūsų skoniai pjaunas. Tik vieną: "Aš prieš silikoną!!!!!"
★Vip★ Movie2k Parašė Birželio 22, 2018 ★Vip★ Parašė Birželio 22, 2018 32 minutes prieš, Le Tits Now|*GrabitiL said: O pupa uoga - ko ne nuoga :D O sakai, kad mūsų skoniai pjaunas. Tik vieną: "Aš prieš silikoną!!!!!" jau toks patyres ant silikono kad gali sakyt, ne! vyrai perka papus moterom ir dziaugias, dziaukis ir tu! :D 1
Veteranas Le Tits Now|*GrabitiL Parašė Birželio 22, 2018 Veteranas Parašė Birželio 22, 2018 8 valandas prieš , Movie2k said: jau toks patyres ant silikono kad gali sakyt, ne! vyrai perka papus moterom ir dziaugias, dziaukis ir tu! :D Tai jei jau reikia moterį pumpuoti silikonu, tai ten jau ne moteris, o lėlė :D Šiaip silikonas zjbis hermetikas :D Gal kai prikimši moterį - lėlę silikonu, tai kartu užkiša ir kažkokius trūkumus, bet tuo aš drįstu suabejot :D Aš pateisinu, tai tik tada, kai moteris silikoną naudoja bandant ištaisyti kažkokius trūkumas pvz.: po krūtinės vėžio operacijos. Krč perdaug gilinuosi, galėčiau būti paprastesnis :| 3
★Vip★ Movie2k Parašė Birželio 24, 2018 ★Vip★ Parašė Birželio 24, 2018 On 2018-06-22 at 18:38, Le Tits Now|*GrabitiL said: Tai jei jau reikia moterį pumpuoti silikonu, tai ten jau ne moteris, o lėlė :D Šiaip silikonas zjbis hermetikas :D Gal kai prikimši moterį - lėlę silikonu, tai kartu užkiša ir kažkokius trūkumus, bet tuo aš drįstu suabejot :D Aš pateisinu, tai tik tada, kai moteris silikoną naudoja bandant ištaisyti kažkokius trūkumas pvz.: po krūtinės vėžio operacijos. Krč perdaug gilinuosi, galėčiau būti paprastesnis :| Buk paprastesnis teisingai, priimk moteri kokia yra, su papais be papu, priimk ta dievo dovana sau ir laikyk. O laikas parodys noresit silikonu nenoresit. xd
Veteranas Le Tits Now|*GrabitiL Parašė Birželio 24, 2018 Veteranas Parašė Birželio 24, 2018 7 valandas prieš , Takesi said: Sveiki papai, kaip laikotes ? :D
Veteranas Le Tits Now|*GrabitiL Parašė Birželio 27, 2018 Veteranas Parašė Birželio 27, 2018 7 valandas prieš , Movie2k said: Perdaug drabužių :D 1 2
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar