Jump to content
Create New...

Festis

Veteranas
  • Pranešimų skaičius

    7
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Laimėta dienų

    2

Viskas, kas parašyta nario Festis

  1. +rep adminui @PysT naudojasi savo admin privilegijomis ne be reikalo, neslapina, nekeicia nick, nededa bacon, nevartoja necenzuriniu zodziu, yra mandagus.
  2. Festis

    Pora bhop serverio bugų

    bump 3. bhop_jago Irgi nėra zonų kur pradėtų ir baigtų skaičiuoti laiką.
  3. Sveiki, pasidalinsiu su keliais bugais BHOP serverio: 1. bhop_pandora Šiame mape kiekvieną kartą kai norima pakrauti serveris užcrashina (nežinom dėl ko); 2. bhop_bronze Šiame mape neveikia/neegzistuoja zonos nuo kurių pradedamas laikas skaičiuoti ir baigiamas. Mape lyg ir dvi pradžios yra tai nežinau ar pjaunasi ar tiesiog taip specialiai padaryta. Jei ne tai būtų fainiau kai laiką skaičiuoja. Dar be to, girdėjau, kad žmonės skundėsi dėl !music funkcijos. Dėl to, kad negali jos išjungti arba išjungia bet po tam tikro laiko sugrįžta. Spėju čia kalba eina apie ambient muzika, kur pačiuose mapuose būna (mapas buvo bhop_exodus kuris ir turi daug tokių ,,muziko'' zonų), tai kaip ir neįmanoma pilnai išjungti but just saying.
  4. Festis

    Trash ekonomika

    Aš sutinku kad reikia tą ekonomiką biški pastumdyti. Aš anksčiau siūliau (aišku pakoregavau siūlymą), kad gal biški galima palengvinti ir paprastiems žaidėjams, kad kai parevivina žaidėja, kad gautu armor (vipai gauna ir headarmor). Žaisti be armoro tai tas pats kaip būti gyvam lavonui, bent kokia kulka ir tu tiesiog negalėsi normaliai nusitaikyti ir nušauti ir t.t. Dar pastebėjimas buvo, kad aš atsimenu, kad anksčiau už pjovimus duodavo 1500$ bet dabar tikrai mažiau duoda. (800$ ? kokius ir t.t.). Kažkas tikrai yra susivėlę serveryje. Nenustebčiau ir kiti kill bonusai (pistol, smg(MP9/mac10 500$ vietoj 600$) neveikia taip kaip turėtu veikti kompetatyve. nebent aš maišau kažką, kad čią casual. Nesinori duoti extra $ daugiau (ypač vipams) nes užknisa negyvai kai visi su awp ir t.t. kiekvieną roundą laksto, nors vieną roundą tai logišką padaryti eco, bet du iš eilės tam, kad tik įpirkti rifle + armor tai jo ... Geriausiai arba revive biški paturbinimas,arba visiems armor arba išvis nieko nedaryti/nekeisti kolkas. 🙂
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search