Jump to content
Create New...

d-ir-o

Narys
  • Pranešimų skaičius

    6
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Asmenine Informacija

  • Vieta
    UK
  • Lytis
    Vyras

Paskutiniai profilyje apsilankė

908 profilio peržiūros

d-ir-o's Achievements

Private First Class

Private First Class (2/27)

1

Reputacija

  1. d-ir-o

    SMAC - too small sensitivity

    Man nieko kito ir nebeliks ko gero, kaip derintis. Esme tame, kad ranka jau pripratusi butent prie tam tikro sensitivity, kuri as pasidarau paprastai - vedu pele nuo vieno kilimelio krasto iki kito, tarkim kokiam inferno mape, stovedamas toje pacioje pozicijoje. No mouse acceleration. CS1.6 laikais geriausias anticheatas buvo rimtas adminas, kuris turejo reikalu su WH ir Aimbot. Ipatingai WH :) Tada buvo laukiniai vakarai, kai cheatus naudojo ko gero daugiau nei 50% zaideju, o su Steam budavo vienetai.
  2. d-ir-o

    SMAC - too small sensitivity

    Esme ne fps max ir mano ziniose, bet esme apie zaidimo parametru keitima ir susikonfiguravima individualiai pagal kiekvieno zaidejo poreiki Gamintojas leidzia keist nustatymus, o jus jau ne? :) Kaip sensitivity, DPI, kompo konfiguracija susijusi su cheatinimu? :)
  3. d-ir-o

    SMAC - too small sensitivity

    Neparasiau posto iki galo, o cia eme ir uzsipostino. Tesiu minti, nes nebeleidzia daryt "edit" Bet tema ne apie small ar big tiesiogini vertima Rasau ir tiesiog saukiu is savo varpines, reiksdamas nuomone, kad tas, kas sugalvojo ideti SMAC plugina del peles jautrumo, turi paranoja cyteriams ar dar kazkam - nezinau. Esu SMAC plugino auka, jeigu butu galima taip pavadint. Ir dabar neiseina pazaist vieninteliam LT serveryje del kazkokios nesamomes. :) Nebukit jus kaip LT politikai - Veryga bando mazint alkoholio prekyba, o kiti rekia, kad dar reiketu sumazint ir tara :) Isivaizduokit paprasta situacija - zmogus zaidzia CS su mazu sensitivity, bet dideliu DPI jau kokius 17 metu, ir staiga kazkas sugalvoja det apribojimus peles jautrumui... Visiska nesamone! Zaidimas buvo taip sukurtas, jo nustatymai leidzia legaliai keisti peles jautruma pagal kiekvieno zaidejo individualius poreikius, bet kazkam atrodo, kad per mazas peles jautrumas yra ko gero sukciavimas...
  4. Visu pirma sensitivity niekada nevartojamas su zodziais small arba big, kas i lietuviu kalba isvertus tiesiogiai reikstu mazas arba didelis. Bet kai sistema automatiskai ismeta is serverio - matome uzrasa - small sensitivity :)Na, mes lietuviai dazniausiai naudojame zodzius mazas sensitivity arba didelis sensitivity. Suprask, kompiuterio peles jautrumas :)
  5. Labas d-ir-o

     tavo statusas pasikeite.

    View Member

×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search