Jump to content
Create New...

dalsen

Narys
  • Pranešimų skaičius

    34
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Laimėta dienų

    6

Viskas, kas parašyta nario dalsen

  1. dalsen

    Skausmas for Prezident

    Esu mates, be po tų kartų geros nuomones neturi greitai ant žmonių užsipuoli 😄 -
  2. dalsen

    Tattoo

    BS išsitaturuokit, cool tatto
  3. pasibuk dar, laiko praleisk velniai žino kas tu :D
  4. dalsen

    Unban idiotic

    Nu žinai, jeigu turėjau gerą skilla ant 1,6 tai perėjęs į CSGO tikrai nebus tau viskas iš naujo ir nesedėsi silverį nesusigaudymas kas vyksta žaidime 😄 (tik apie tai norėjau pakomentuot)
  5. dalsen

    2x

    Matosi, kad supranti kas ir kaip vyksta admin 😄 +rep nuo manes turi, bet ar tikrai trūksta adminų?
  6. dalsen

    Errorai

    yra buvę, dažnokai dust mape
  7. ateina dar unbanu prašinėt kažką mėgindamas įrodyti 😄 Graudūs tokie su milijonais vacintų acc. Išnykit
  8. Padaryk public, nes cia nieko nematyt
  9. Taip, seno tavo steam acc link
  10. dalsen

    ✪ KeNTaS i admin

    +, matomas, aktyvus kad tik pirmajam serveriui būtų nuo to geriau
  11. dalsen

    Pipiec banas

    žiūrėjau ir mirages demo tavo, yra tokių nekonkrečių vietelių, ir užkibo tai, kad movementas tai nežinau bet bhop skilas tai kad nada :))
  12. Galit pasiimt free dirt rally ant steamo LINK
  13. dalsen

    Su naujais

    geru nauju metu!
  14. nžn, ančio draugelis senai jau rašė kas
  15. 1. Nick žaidime, bei amžius ( N 17-18 ) - dalsen, 21 2. Jūsų STEAM_ID ( STEAM_0:0:00000000 ) - STEAM_0:1:168715858 3. Trumpai papasakokite kodėl norite tapti Adminu? - Todėl, kad serveryje žaidžia tikrai daug įvairaus plauko žaidėjų, tai retkarčiais reikia šiokios tokios tvarkos, serveryje užsuka daug užseniečių, kurie gan dažnai trukdo žaisti skleisdami įvairius garsus, ar šiaip ragina į mikrafona, negavus jiems tokios bausmės žaidėjų skaičius krenta palaipsniui. DM serverio administracija yra gan aktyvi bet ne visad gali užgaudyti tą momentą, o pagalba čia į naudą. Tai didžiausias noras todėl gan praleidžiu serveryje nemažai laiko, tai galėčiau tą laiką išnaudoti dar geriau, prisidėdamas prie projekto bei serverio gerovės. Lai žaidimas tampa įdomesnis 🙂 4. Ar esate kada nors buvęs administratoriumi, jei taip kuriame serveryje? - esu buvęs CS 1.6 projekte, cs-core, bei mix arenuose. 5. Kiek laiko praleidžiate mūsų serveriuose? ( apytiksliai į dieną, į mėnesi) - Užsuku tikrai dažnai, tiek į public, tiek į deathmach. Public serveryje - 1-3h, Deathmach - 2-4h. Įvairiai. 6. Kurio serverio administratoriumi norite tapti ( #1, #2, Deathmatch ar deathrun serverio admin ) - Deathmach 7. Ką darytumėte, jeigu žaidėjas ( galbūt netgi draugas ) nusižengtų taisyklėms? - Visiems taisyklės vienodos, tai nebūtų atsižvelgiama ar draugas ar kitas kitas žaidėjas, bausmės vienodos. 8. Kaip dar žadate prisidėti prie projekto be tvarkos prižiūrėjimo? - Aktyvumu, nori dirbti komandoje, padėti plėtoti serverį į ateitį, įvairiais būdais žaidėjų stebėjimu, demo ir kt, idėjų kūrimu.
  16. Jūsų Nick bei steam id - dabar dalsen mute gavau and frytz Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? -2 STEAM_0:1:168715858Kuris admin nubaudė (jeigu žinote) - neprisimenu art galKokia buvo situacija, kas įvyko, kodėl bausmę gavote jūs? - su gelele pora zodziu ir perm mute jau metai vos ne trubut praejo atpirkau savo kalte bachurai, ir gelele jau atleido :)
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search