Jump to content
Create New...

Steror

Narys
  • Pranešimų skaičius

    215
  • Užsiregistravo

Viskas, kas parašyta nario Steror

  1. Heyy, kreipiuosi į Mask, bet prašau prisidėti visų, kuriuos tai liečia, ir kuriems tai trukdo :) Taigi... Mask, PRAŠAU persigalvok dėl to naujo anticheat'o, ir panaikink tą low senstivity restrict'ą. Tiksliai jau pasiilgau antro servo šaikos, bet negaliu ten patekti.. :( Pirmo servo, ne tokia fun (sorrry xdd). Iš kart užbėgsiu už akių tiems, kurie renkasi čia tik įgelt: Pelės dpi keist negaliu, nes turiu ss rival 100 ir jos dpi pasirinkimai yra 500 arba 1000. 500 naudot nenoriu, nes tiesiog nepatogu desktope naudotis su tokiu low, o visada žaidžiu su 800 sensitivity (dpi x ingame sensitivity). Tad prašau apeikit temą :)) Taigi Mask, prašau panaikink tą, manau visai nereikalingą, restrictą. P.S. Kada naują anticheat įdiegsi į pirmą servą? Gal tada sulauksiu daugiau paramos iš kitų nepatenkintų.. :DDD
  2. Steror

    HELP

    O šitas būdas keičia ne tik mouse pointer sensitivity? Nes ryškiai su mažinau, and desktopo jaučiasi, o cs'e kone tas pats.. :'(
  3. Steror

    PUBG neveikia 1, 2, 3, 4, 5

    Yapp, čia ir buvo problema. Dėkui šaika ! :)
  4. Steror

    efka anketa i administratorius

    Šiaip anksčiau, tai tikrai aktyvus buvo, gal tik "šį sezoną" retai matytas :D Realiai rimtai apsvarstykit šitą veikėją :) geriau neaktyvius pravalytumėt ;)
  5. Steror

    PUBG neveikia 1, 2, 3, 4, 5

    hey šaika, gal yra žaidžiančių pubg čia? Reikia pagalbos biškį: Neveikia skaičiukai esantys virš qwerty (NE NUMPAD). Kai tik įsijungiu pubg, negaliu su jais keisti primary ir secondary weapons. Gal kas žino fix'ą? Pasakau iš anksto: aišku, kad galiu užsibindinti ant kitų keys, bet 1, 2 yra labai patogioje pozicijoje, tad nenoriu rebindint. Tiesiog kaaaip padaryt, kad jie veiktų per pubg :) Ačiū :)
  6. Steror

    efka anketa i administratorius

    +++++ ! :-* žiauriai mldc bahuras, niekada surūgusio nepamatysi jo serve. Tokių nuotaikingų adminų trūksta ten šaika, ooojjj kaip trūksta..
  7. Steror

    HELP

    Tiksliai ! Dėkui Art, pamiršau visai apie tokį dalyką. Ten susimažinsiu šiek tiek, kad kone atitiktų 800 dpi :)
  8. Steror

    HELP

    500 dpi mažai labai. Nenoriu, kad "pereinant per desktopą" reikėtų pelę kelis kartus atkelt.
  9. Steror

    HELP

    Sveiki. Gal kas nors žinote, kaip įmanoma pasidaryt 800 dpi ant steelseries rival 100? (Jeigu iš vis tai įmanoma) Pačiam steelseries engine duoda tik 250, 500, 1000, 1250, 1500, 1750, 2000, 4000. O man reikia 800 dpi nusistatyt, nes visada lošdavau su 800 sens (800 dpi x 1 in game sensitivity), bet kai pasiėmiau šią pelę, supratau, kad negaliu 800 dpi pasidaryt. Realiai tai problema nebūtų, tiesiog pasidariau 1000 dpi ir 0.8 in game sens, bet dėl to negaliu lošt serveryje (Ačiū MASK :))))) ). Taigi, įmanoma kažkaip per third party programs ar nelabai?
  10. Steror

    Kažkoks suskis archivewistful

    Gerai, kaltas. Bet vistiek, biškį nelabai lyginami dalykai, jog neįvardinu, kuo kaltinamas cheateris (aim ar wh) ir cheaterio palaikymas švariu, nes tingėjai žiūrėt demo :)) gerai, tebūnie. Laimė, jog Fylz atėjo, nes kitaip ir toliau hax serve loštų. Bl net + Rep Fylz parašyčiau už tai, bet jau išnaudojau savo galimybę.
  11. Steror

    Kažkoks suskis archivewistful

    Kaip suprast "tavo demose nevisada cyteriai buna", jeigu čia pirmas kartas, kai kažką skundžiu ? :D Ir suprask, arba daryk gerai, arba nedaryk visai. Jeigu sakai, kad šiandien daug darbo, tai velniop tą demo, ryt ar kada pasižiūrėsi. Plius yra daugiau adminų, ne tu vienas, tad ir kiti gali demo pažiūrėt. Tad geriau tokiais atvejais palauk, o ne daryk blogas išvadas net nežiūrėjęs demo ;)
  12. Steror

    Kažkoks suskis archivewistful

    OMG :DDDDDDDDDDDDD Tada nesistebiu, kodėl tuos 90% tu atbanini.. :DDD seni, jeigu vieną momentą iš viso matcho pažiūrėjęs sprendi, kad švarus, tai tiesiog sėkmės tau gyvenime :D nes cs'e tau ji nepadeda, kaip matau. Nesistebiu Profesoriaus nusiskundimais dėl tavęs dabar jau. Ačiū. Supratau, kad cheateris ar ne, spręs šitas servas pagal tai, kaip tu tingi žiūrėt demo. I'm out
  13. Steror

    Kažkoks suskis archivewistful

    Vedžioja per sienas :) Pasižiūrėk demo. Plius vien profilį pažiūrėjus, kažkoks nejasnas atrodo
  14. Steror

    Kažkoks suskis archivewistful

    http://steamcommunity.com/profiles/76561198420092051/ Map: de_dust 2x2 laikas: 16:50 akivaizdus lošt nemokantis šūdas
  15. Steror

    Bs 2-serverio Perliukas

    Piso šiurpo biškį Guledi'žiui.. :DD P.S. why tu jam tiesiog nedėjai mute? kad ir savaitei. Viskas tuo ir būtų pasibaigę :D
  16. Steror

    Bhop, ir sensitivyti

    Nee, damage parodo, kai esu miręs.. :D Plačiau štai čia:[color=red][b] [url=https://youtu.be/p8_X5_3iHg4?t=32s] Video [/url][/b][/color]. Kai mirštu, kampe rodo kiek kam damage padariau, o consolėje, tik damage, daugiau jokių kitų pranešimų :) O šiaip tai, smagu visai, kad išklausot :D Ačiū ! :)
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search