Jump to content
Create New...

Steror

Narys
  • Pranešimų skaičius

    215
  • Užsiregistravo

Asmenine Informacija

  • Vieta
    Dzūkijos sostinė <3
  • Lytis
    Vyras

Paskutiniai profilyje apsilankė

2356 profilio peržiūros

Steror's Achievements

Colonel

Colonel (22/27)

10

Reputacija

  1. Heyy, kreipiuosi į Mask, bet prašau prisidėti visų, kuriuos tai liečia, ir kuriems tai trukdo :) Taigi... Mask, PRAŠAU persigalvok dėl to naujo anticheat'o, ir panaikink tą low senstivity restrict'ą. Tiksliai jau pasiilgau antro servo šaikos, bet negaliu ten patekti.. :( Pirmo servo, ne tokia fun (sorrry xdd). Iš kart užbėgsiu už akių tiems, kurie renkasi čia tik įgelt: Pelės dpi keist negaliu, nes turiu ss rival 100 ir jos dpi pasirinkimai yra 500 arba 1000. 500 naudot nenoriu, nes tiesiog nepatogu desktope naudotis su tokiu low, o visada žaidžiu su 800 sensitivity (dpi x ingame sensitivity). Tad prašau apeikit temą :)) Taigi Mask, prašau panaikink tą, manau visai nereikalingą, restrictą. P.S. Kada naują anticheat įdiegsi į pirmą servą? Gal tada sulauksiu daugiau paramos iš kitų nepatenkintų.. :DDD
  2. Steror

    HELP

    O šitas būdas keičia ne tik mouse pointer sensitivity? Nes ryškiai su mažinau, and desktopo jaučiasi, o cs'e kone tas pats.. :'(
  3. Steror

    PUBG neveikia 1, 2, 3, 4, 5

    Yapp, čia ir buvo problema. Dėkui šaika ! :)
  4. Steror

    efka anketa i administratorius

    Šiaip anksčiau, tai tikrai aktyvus buvo, gal tik "šį sezoną" retai matytas :D Realiai rimtai apsvarstykit šitą veikėją :) geriau neaktyvius pravalytumėt ;)
  5. Steror

    PUBG neveikia 1, 2, 3, 4, 5

    hey šaika, gal yra žaidžiančių pubg čia? Reikia pagalbos biškį: Neveikia skaičiukai esantys virš qwerty (NE NUMPAD). Kai tik įsijungiu pubg, negaliu su jais keisti primary ir secondary weapons. Gal kas žino fix'ą? Pasakau iš anksto: aišku, kad galiu užsibindinti ant kitų keys, bet 1, 2 yra labai patogioje pozicijoje, tad nenoriu rebindint. Tiesiog kaaaip padaryt, kad jie veiktų per pubg :) Ačiū :)
  6. Steror

    efka anketa i administratorius

    +++++ ! :-* žiauriai mldc bahuras, niekada surūgusio nepamatysi jo serve. Tokių nuotaikingų adminų trūksta ten šaika, ooojjj kaip trūksta..
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search