j4cobas Parašė Lapkričio 28 Share Parašė Lapkričio 28 Jūsų Nick bei steam ID - percocet, strippers, percocet : https://steamcommunity.com/profiles/76561199258151041 Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( PUBLIC, RETAKES ir t.t) - publice, mirage mapas manrods buvo nors nepamenu istikro Ką darėte prieš gaunant baną - as gavau bana uz buvima toxic su kitais zaidejais, tai istiesu as noreciau atsiprasyti, pradedant nuo to admino kuri del savo emociju pertekliaus pasiunciau, baigiant ties paprasciausio serverio zaidejo. Tikrai, labai atsiprasau uz visus pasakytus neigiamus zodzius kuriuos isgirdote is mano lupu per tas dienas kai as zaidziau. Tikiu jog daugumai zmoniu palikau bloga ispudi, taciau tikrai galime teigti jog zmones per kuri laika keiciasi, ir supranta savo klaidas. Per ta laika kol as esu bane, as tikrai supratau, jog perdaug stengiaus kazka irodineti zaisdamas publice, perdaug naudojausi savo mikrafonu megindamas padeti, bei izeisti kitus. Gaves unban prizadu jog is manes apart info ir normalaus bendravimo, daugiau nieko neisgirsite. Neivienas nebusite pasiustas n*, neivienas nebusite izeistas. Siam projekte pradejau zaisti gal vasaros pabaigoj, ir drisciau teigti, jog labai daug ispudziu patyriau bezaisdamas, tiek teigiamu , tiek neigiamu, labai daug maloniu zmoniu sutikau, gal kazkiek ir naujoviu ismokau ( del sito nezinau ) . Taigi, apibendrinant, noreciau dar karta visu nuosirdziai atsiprasyti, ir gerb. admino kuris mane uzbanino. TIkiuosi busiu suprastas, ir nusipelnes unbano. Tiek is manes - percocet, strippers, percocet. Arba kitiem gerai zinomas - j4cobas. 😉 Sekmes vyrukai. Kuris admin nubaudę ? - kanno Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Forumo Modas geronimo Parašė Lapkričio 28 Forumo Modas Share Parašė Lapkričio 28 @kanno paaiškink tu jam Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Vyr.Adminas kanno Parašė Lapkričio 29 Vyr.Adminas Share Parašė Lapkričio 29 nera ka aiskint buvo perspetas ne kart, elgesys nesikeite. Banas pasilieka. Rakinu. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai