Jump to content
Create New...

Unban

Ambra

Rekomenduojami pranešimai

Jūsų Nick bei steam ID  Ambra https://steamcommunity.com/profiles/76561199660987993/

Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( PUBLIC, RETAKES ir t.t) - Retakes mirage only
Ką darėte prieš gaunant baną - Buvo du terai like gyvi, zinant, kad kai kurie zaidejai bega maratonus, ir kuo toliau tuo dazniau tai daro, nezinojau info kur tie du like, paziurejau is cono mida ir ten buvo feizenas, tai nusoviau, insta paprase maino, pasakiau, kad cia mano mainas, nes dabar zaidziu tik su tuo acc, esu pardaves ne viena accounta, turiu ~3k valandu per visus accountus, nepaklause ar turiu kitu acc apsiverke ir insta banino perma uz ceatus :DDDd jokiu irodymu neturi, kad cheatinu nieko neturi ir pisa insta 😄 neapejo maratonas tai banino, jaigu emociju nevaldai tai ir palik admino posta ;D

Kuris admin nubaudę ? Feizen 

Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

• CS2 Admin

ka tu cia kalbi man 😄 maratonus begioja, 1/50 roundu sugalvojau begt is rampos i mida i tuo momentu kai iejau i mida tu manes lauki ten nors negirdejai nieko, su draugais dc sedejom visi sake kad cheatini, as turiu 10k valandu ir ka? maino neturi, neidomu parduodi neparduodi acc

Matei kiek laiko serve buvau? rounda ar du max 😄 tai aisku, kad paziuresiu, tau pohui yra mainas ar nera, jaigu zmogus be 10k valandu tai common sense negali turet kiek suprantu, turi 10k bet bbzn kas per verksnys esi. Ziuredavau ir toliau ziuresiu 1/50 roundu begai 1/50 roundu ir pagaunu, kad bega. Hujovas mastymas tavo, faceita zaidziu neesu gyvenime bano gaves 😄 tai dar papasakok tu man kad faceit anticheatas hujne paskutine 😄 maziau apsikrauk viena kart mirei insta baninai, prisegu dar viena savo accounta kuri zaidziu karts nuo karto, tik draugeliui paskolines esu, nes jis prime neturi 😉 

Capture.PNG

• Forumo Modas

Komentaras iš šalies. Nebuvau, nemačiau, bet ką suprantu iš anketos:

1) asmuo nepateikia main accounto (nesvarbu, ar jis parduodamas ar ne, jei tik toks acc egzistuoja, mes norim, kad jis būtų pateiktas).

2) 10k valandų be įrodymų yra tik skaičius

3) nemandagi anketa. Pykčius pasiliekam sau.

4) visi darome klaidų ir taip, visad lieka tikimybė, kad banas yra klaidingas, tačiau kol neįrodysi to mums, banas lieka.

As sakiau kad feizen turi 10k valandu, as neminejau, kad as turiu, as turiu apie 3k sudejus visus acc. Viena is ju pateikiau, kitu nebeturiu, nes esu pardaves, nemanau, kad tai skamba kaip apgaudinejimas ar kazkas tokio

• kanno locked this tema
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search