Ambra Parašė prieš 14 valandas (-ų) Share Parašė prieš 14 valandas (-ų) Jūsų Nick bei steam ID - Ambra https://steamcommunity.com/profiles/76561199660987993/ Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( PUBLIC, RETAKES ir t.t) - Retakes mirage only Ką darėte prieš gaunant baną - Buvo du terai like gyvi, zinant, kad kai kurie zaidejai bega maratonus, ir kuo toliau tuo dazniau tai daro, nezinojau info kur tie du like, paziurejau is cono mida ir ten buvo feizenas, tai nusoviau, insta paprase maino, pasakiau, kad cia mano mainas, nes dabar zaidziu tik su tuo acc, esu pardaves ne viena accounta, turiu ~3k valandu per visus accountus, nepaklause ar turiu kitu acc apsiverke ir insta banino perma uz ceatus :DDDd jokiu irodymu neturi, kad cheatinu nieko neturi ir pisa insta 😄 neapejo maratonas tai banino, jaigu emociju nevaldai tai ir palik admino posta ;D Kuris admin nubaudę ? Feizen Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
CS2 Admin feizenxD Parašė prieš 13 valandas (-ų) CS2 Admin Share Parašė prieš 13 valandas (-ų) ka tu cia kalbi man 😄 maratonus begioja, 1/50 roundu sugalvojau begt is rampos i mida i tuo momentu kai iejau i mida tu manes lauki ten nors negirdejai nieko, su draugais dc sedejom visi sake kad cheatini, as turiu 10k valandu ir ka? maino neturi, neidomu parduodi neparduodi acc Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar