Jump to content
Create New...

skundziam admin #2 ,- banas


batoncikas

Rekomenduojami pranešimai

nick: RKK

situacija: atejas i srv gavau po kokiu 4min bana, pasiklausiau vieno is admin kas mane uzblokavo ir uz ka (Pyst), rasinejausi su juo, graziai paklausiau, o jis man neaiskiai kazka parase, atsiunte zinutes kazkokias ir sove ign., kaip as suprantu kazkas persivadines ant dc ''RKK'' prirasinejo kazkokiam admin, o tas mane uzblokavo... 

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

mano valia jau senai perma butum gaves 😄 tikiuosi realybei taip neuzpisi zmoniu nes tikrai perpis tau kazkas marmola(valgomaja).  Realybej visas servas taves nemegsta , jei ateini ir pradedi sneket visi nori tave votemute voteban, tai daryk isvadas.

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Ir dar sakei rkk; -Nea niekados as nesiskundimu nerasysiu i frm. As negalvojau kad gali admin prarast flow per mano nusiskundima. Nenorejau tikrai. Ir stai matom vel tavo sh post.. Tai pakomentuok vel kaip tu nieko nedarei? Patys prisipisom😄 pagalvok kdl kiti negauna 10ties mute per menesi? Nu isimtis gal tik rimvis yra😄  neiskok kitu kaltu uz savo bazara, atsakyk uz kiekviena zodi. Jei uz bazara neatsakai savo, tai cia problemos jau tavo.

Redaguota Siigis
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search