Jump to content
Create New...

batoncikas

Narys
  • Pranešimų skaičius

    13
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Viskas, kas parašyta nario batoncikas

  1. kazkoks durnelis esi, ahujet, ateinu gaunu bana ir dar grasina
  2. nick: RKK situacija: atejas i srv gavau po kokiu 4min bana, pasiklausiau vieno is admin kas mane uzblokavo ir uz ka (Pyst), rasinejausi su juo, graziai paklausiau, o jis man neaiskiai kazka parase, atsiunte zinutes kazkokias ir sove ign., kaip as suprantu kazkas persivadines ant dc ''RKK'' prirasinejo kazkokiam admin, o tas mane uzblokavo...
  3. batoncikas

    Del to rkk skundo

    Atsakant i geronimo ir sigio atsakymus, galiu paskyt, kad dažnai darau nesamones buna, kad ir pasipyzdavoju iš kažko, bet su manim galima susiškėti, nors po tokių įvykių tai gali nuskambėti keistai. kadangi pats mėgstu padaryti nesąmonių tai tuos prikolus su ''slap'', ''burn'' supratau, bet nereik įsijausti:D. neprisimenu, kad Overpass map'e bučiau įžeidinėjas administracija (jei taip ir padariau, nesiginu). Dėl resp'o, tai galiu pasakyti, kad pastebėjau, kad daug mentu ateina iš kitos pusės ir žudo iš nugaros, tai padariau šitaip( šita dalyka aš tau Sigi sakiau:)). dėl bausmių, sakai, kad provokavau admin ir dėl to jie nusprendė abuse'int ( jei taip galima pavadint), o kartais admin'as neturėtu būti šalto proto(neišprovokuojamas)? Admino negali išprovokuoti joks žaidėjas, jis turi būti pavyzdys- ar aš klystu?(ypač matosi kaip tvardaisi ir kitus vaikais forume vadini), iš žmogiškos pusės tikrai AŠ esu kaltas nes provakavau kai kuriuos admin. Dėl to ''kalasho'' neverkiau paprašiau, kad kitą round man jį duotų geronimo, bet iš jo atsakymo negavau, juo labiau ak. Ar aš būsiu baudžiamas už tavo žodžiais tariant ''grief'' ''išsipisinėjimą'', paliksiu galvoti jums. Net nebūčiau rašęs temos jei būčiau žinojęs, kad atsitiks tokia nesamonė. Jei ir būtų toks klausimas ar dar vis turiu pretenziju dėl geronimo ir Flow darbo - ne.
  4. batoncikas

    Admin abuse

    map: mirage admin: geronimo data/laikas; 21d. 22h kzkr pradejo junginet timebomb'as, slapint ir kitokias hujnias, is oro nuzude praradau ginkla ( kaip ir nieko baisaus, bet paprasiau kita round, kad duotu)- nedave, vps vos ne ignoras, nenoriu as cia skustis del netinkamo admin darbo ar k.t. bet nedarykit tokiu sudu.:)
  5. batoncikas

    Admin abuse

    nezinau kas ten abusino, bet galimai geronimo, tsg zjbl per daug atsipalaidave, anksciau taip niekam neleisdavo
  6. galit nustot abusint? neina net normaliai palost...
  7. batoncikas

    Admin arbuse

    uzdarykit tema, kol geras as ❤️
  8. batoncikas

    Admin arbuse

    problema issisprende greiciau negu buvo atsakyta, vertinimas: 1/-5 viso<3
  9. batoncikas

    Admin arbuse

    tprsm nu cia nieko kaip ir blogo bet tai kurwa zjbl
  10. batoncikas

    Admin arbuse

    Atsiprasau my bad administratorius ne pyst, o activity
  11. nick: RKK data: 2023 05 19 23;30 situacija: padare 1 hp del to mane nuzude administratorius: pyst
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search