batoncikas Parašė Birželio 4, 2023 Share Parašė Birželio 4, 2023 nick: RKK situacija: atejas i srv gavau po kokiu 4min bana, pasiklausiau vieno is admin kas mane uzblokavo ir uz ka (Pyst), rasinejausi su juo, graziai paklausiau, o jis man neaiskiai kazka parase, atsiunte zinutes kazkokias ir sove ign., kaip as suprantu kazkas persivadines ant dc ''RKK'' prirasinejo kazkokiam admin, o tas mane uzblokavo... Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
batoncikas Parašė Birželio 4, 2023 Author Share Parašė Birželio 4, 2023 @PysT Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pagrindinis Adminas PysT Parašė Birželio 4, 2023 Pagrindinis Adminas Share Parašė Birželio 4, 2023 neapsimetinek durneliu . bye. toliau rasineti is 5k valandu uzdesiu perma. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
batoncikas Parašė Birželio 4, 2023 Author Share Parašė Birželio 4, 2023 kazkoks durnelis esi, ahujet, ateinu gaunu bana ir dar grasina Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
batoncikas Parašė Birželio 4, 2023 Author Share Parašė Birželio 4, 2023 tegul kiti admin atsako Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Siigis Parašė Birželio 6, 2023 Share Parašė Birželio 6, 2023 mano valia jau senai perma butum gaves 😄 tikiuosi realybei taip neuzpisi zmoniu nes tikrai perpis tau kazkas marmola(valgomaja). Realybej visas servas taves nemegsta , jei ateini ir pradedi sneket visi nori tave votemute voteban, tai daryk isvadas. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Siigis Parašė Birželio 7, 2023 Share Parašė Birželio 7, 2023 (redaguota) Ir dar sakei rkk; -Nea niekados as nesiskundimu nerasysiu i frm. As negalvojau kad gali admin prarast flow per mano nusiskundima. Nenorejau tikrai. Ir stai matom vel tavo sh post.. Tai pakomentuok vel kaip tu nieko nedarei? Patys prisipisom😄 pagalvok kdl kiti negauna 10ties mute per menesi? Nu isimtis gal tik rimvis yra😄 neiskok kitu kaltu uz savo bazara, atsakyk uz kiekviena zodi. Jei uz bazara neatsakai savo, tai cia problemos jau tavo. Redaguota Birželio 7, 2023 Siigis Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai