Jump to content
Create New...

Bausmės už nieką.


uZ€ro

Rekomenduojami pranešimai

Truputį norėjau pasiskūsti už bausmes, adminai bachuru serveri užbanina žmones kurie be "prime" paslaugos. Ką turiu omeny tai išpradžiu adminas paklausia žmogaus "main" account'o. Pajimkime kaip pavyzdi, žmogus katik susikurias brand new account'a ateina į bahuru servą, po kiek laiko adminas pamato nežinau, galim pavadynti profiškumą ir pasižiurėjas į žmogaus account'a pamato, kad tas accounta's yra brand new. Ir man tada pasakykit ka daryti šitoi situacijoi jeigu tu rimtai neturi to "main" account'o, ir jeigu adminui tuo "main" account'o neduodi, jis tiesiog tave užbanina visam laikui. Tai galimą sakyti bausmė yra už nieką. Suprantų, kad kaikurie žmonės su naujais accountai's ateina į jūsų serveri pacheatint, bet tai nereiškia, kad visi žmones su brand new account'ais yra cheateriai. Asmeniškai man, tokiu dalykų nederetų daryti. Jeigu jus norit, kad jūsų serveris plystų, tai adminai bukit geri, išklausykit žmogaus ir nebaninkit jo už nieką. Ačiū. ( Iškart atsiprašau už klaidas ).

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • Pagrindinis Adminas

Sveikas . Aciu uz nuomone.  Jaigu tu tik susikurei acc ir pirma karta zaidi csgo tai patikek profiskumo ar gero zaidimo is taves tikrai nepamatysi . Todel mes ( adminai) prasome taves irodimu is kur tu taip gerai zaidi ? Klausi kodel mums tai rupi ? Todel jog norim patikrinti ar neturi senu banintu acc . Todel buk malonus ir bendrauk su adminu pagarbei ir isaiskink situacija, bet jai tu gerai zaidi ir turi visiskai nauja acc as garantuoju jog gausi bana, nes as per 10metu csgo nemaciau nei vieno zaidejo kuris yik parsisiuntes cs iskarto lostu kaip dievas . 

  • Like 1
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • Pagrindinis Adminas

ir va drauguzi , kadangi jau pasireiskei tai patikrinau tave serve ir radau situos acc pas tave 

https://steamcommunity.com/profiles/76561199349286356

https://steamcommunity.com/profiles/76561198879180383

https://steamcommunity.com/profiles/76561199387751726

https://steamcommunity.com/profiles/76561199388819061 todel tamstele busite uz uz tai jog jusu acc baintas vac . geros dienos .

 

  • Haha 1
  • Pakeliam 1
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search