Pagrindinis Adminas Sync Parašė Birželio 28, 2022 Pagrindinis Adminas Share Parašė Birželio 28, 2022 (redaguota) 1. Nick žaidime, bei amžius ( Nuo 17metų ) - Sync. arba S. , Man 29 🙂 2. Jūsų STEAM_ID arba profile( STEAM_0:0:00000000 ) - STEAM_1:0:72733588 3. Trumpai papasakokite kodėl norite tapti Adminu? - Esme tame jog gryzdamas po marsrutu anksciausiai ir prisijungdamas i serveri daug uztinku itartinu tipu arba naudojanciu neleistinas programeles kaip Hack/Cheats 🙂 noreciau padeti situo atveju jums bei tramdyti tokius nenaudelius 🙂 4. Ar esate kada nors buvęs administratoriumi, jei taip kuriame serveryje? - Buves ne karta ir nuo 1.6 laiku warzone kiek pamenu , css source tai mixuose buvau adminas , csgo dar neteko xD 5. Kiek laikote žaidžiate šitame projekte ( apytiksliai ) -Sitam projekte as aptyksliai tikrai nepatvirtinsiu kada tiksliai bet nemazai laiko zaidziu net nuo css source laiku. 6. Kurio serverio administratoriumi norite tapti ( #Public, #Retake, AWP ir t.t ) - Public 7. Ką darytumėte, jeigu žaidėjas ( galbūt netgi draugas ) nusižengtų taisyklėms? -Koks skirtumas draugas ne draugas visiems taisykles vienodos ir visi baudziami vienodai 🙂 8. Kaip manai, kuo tu busi idomus zaidejams ir kaip sugebesi kuo daugiau ju pritraukti i projekta? Na manau tas kas zino mane zinos jog esu is linksmu zmoniu 🙂 o pritraukt zaideju visada imanoma su noru ir laiku bei kalbu manieromis 🙂 Redaguota Birželio 28, 2022 K0SMAR. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Forumo Modas geronimo Parašė Birželio 29, 2022 Forumo Modas Share Parašė Birželio 29, 2022 Tikrai manau fainas ir tvarkingas žmogus ir old school žaidėjas. Su sąlyga, kad bus mandagus visų žaidėjų atžvilgiu - būčiau už! Juolab dabar keli adminai (aš irgi) truputi atostogauja/užsiėmę kitais reikalais. 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pagrindinis Adminas PysT Parašė Liepos 2, 2022 Pagrindinis Adminas Share Parašė Liepos 2, 2022 priimtas bandomajam. 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai