Baudejas Parašė Birželio 19, 2021 Share Parašė Birželio 19, 2021 25h mute uz nieka, o koks adminas uzdejo nzn Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas lauris' Parašė Birželio 19, 2021 Veteranas Share Parašė Birželio 19, 2021 @s0luti0n Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas s0luti0n Parašė Birželio 19, 2021 Veteranas Share Parašė Birželio 19, 2021 prieš 4 valandas (-ų) , Baudejas parasė: 25h mute uz nieka, o koks adminas uzdejo nzn Visu pirma, uz nieka mute as nedalinu. Kaip jau minejau, pas mus netoleruojamas toks bendravimas kaip tu ten reikstis pradejai. Netgi po mano zodinio pasakymo - raminkis, tu toliau visaip vadinai zaideja. Si karta gavai tik 25h mute, kitas mute bus 7 dienu. Sekmes! 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Baudejas Parašė Birželio 19, 2021 Author Share Parašė Birželio 19, 2021 Ramintis nesakei, o kad pats tas pacas pradėjo tai px Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas s0luti0n Parašė Birželio 19, 2021 Veteranas Share Parašė Birželio 19, 2021 prieš 5 valandas (-ų) , Baudejas parasė: Ramintis nesakei, o kad pats tas pacas pradėjo tai px Jis tau nieko blogo nesake, jis tik pasisaipe is taves, o tu pradejai iskart ji visaip vadint. Jei tu sugebetum kalbet kaip normalus zmogus, o ne sudais bert, tai ir tu be mute sedetum. Tai matyt net negirdejai mano pastabos, jau per daug isijautes buvai vardindamas kas ir koks jis yra. 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Feja Parašė Birželio 20, 2021 Veteranas Share Parašė Birželio 20, 2021 Buvau serve,tai zodynelis tavo buvo ojojoj Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Pikčiūrna Parašė Birželio 21, 2021 Veteranas Share Parašė Birželio 21, 2021 @Baudejas nu va prisidirbai 😄 kiek kartu galima tau sakyt ? 😄 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai