Jump to content
Create New...

Unban


Alkaholik

Rekomenduojami pranešimai

  • 3 weeks later...

Jūsų Nick bei steam ID -  Nick:Alkaholik SteamID:STEAM_0:1:224037730
Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( 1, 2, DM ) - Bana gavau gan senokai gal pries puse metų, Map:Cobblestone, Serveris public man atrodo.
Ką darėte prieš gaunant baną - Tiesiog kalbėjau su serverio žaidėjais. Turejau (16).
Kuris admin nubaudę ? -Nebeprisimenu, pamenu jog bana gavau for no reason.

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • Veteranas

Uzsikirtes jis yra nepamenu TIKSLIAI zodis i zodi ka snekejo/bazarino bet jis is digitalo. SMARKIAI reklamavosi pas mus  IR rampage projektose, nes ju adminai NETGI PATYS rase, nes labai retai bendraujame su jais, galvojo kad cia musu zaidejas, pirmom dienom kai jis ejo reklamuotis.

Stume ant visu projektu isskyrus digitalas, skatino zmones eiti zaisti ten, niekino zaidejus MASISKAI, po to atejusius situacijos malsint priziuretojus, prie ju akiu skatino zmones nelosti ir eit pas jos, minejo kad po to i bachuru ir slimi servus eis kazkuris ten jo draugelis, nes jis ne vienas buvo.

Butu anksciau tema sukures, dar buciau isimines 100% tikslumu koks servas, ka sake  ir visus veiksmus.
Vienintele priezastis kodel ir neatejo pas jus reklamuotis, nes pas mus atejo pirmiau, tad isoviau piliule per abu projektus - stai bande pas jus jungtis pacas ta pacia savaite, spekite, ar paprastai pazaist ar nemokamai pasponsorinti kazka :D? Visa 2020 Gruodžio mėnesi jis dedikavo REKLAMUOTIS per visus projektus (Proof rasit naujam komentare, ikelsiu).
image.thumb.png.934eeebcfcac56b5a1afa544241f7240.png


Jusu reikalas ar atbanint ar ne, bet cia vienas nagliausiu ir toxiskiausiu zmoniu kiek pamenu is priziuretoju kurie susidure atpasakojimu. Jei reiks, galesiu bandyti papildoma komentara gaut is ju kai bus laisvesni, gal atsimins ka jis cia pries puse metu bazarino konkreciai. Siulau be rimto VIP isigyjimo kokiem 4 menesiam net nesvarstyti paco anketos.

 

Redaguota Drolis
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • Veteranas
5 hours ago, Alkaholik said:

Buvau banintas ne už reklama, kiek prisimenu kad su adminu kalbejau  ir adminas užsigruzino ir davė perma bana ''

 

Neisigalvokite tamsta. Su jumis niekada nesu bendraves ir zodziais apsikeites, bana uzdejau AS nes spejai pasimuilint nuo priziuretojo kuris buvo serve rustybes 😄 Ir kurgi "neuzsigruzins" kai sukauji savo pamilta digitala. 

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search