GnXas Parašė Balandžio 6, 2021 Share Parašė Balandžio 6, 2021 (redaguota) Jūsų Nick bei steam ID - AEZAKMI https://steamcommunity.com/profiles/76561199053076056/Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( 1, 2, DM ) - Nežinau nei kada nei kuriame serveryje.Ką darėte prieš gaunant baną -Šiandien buvau prisijunges ryte sulošiau pora raundų ir atsijungiau. ~19:25 bandant vėl prisijungti rašo kad aš užbanintas. Žiejau ban liste mano nei steamo nei nicko nera prie banintu žmonių.Kuris admin nubaudę ? - Nežinau Redaguota Balandžio 6, 2021 lauris' Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Balandžio 6, 2021 Veteranas Share Parašė Balandžio 6, 2021 @MaSk Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
GnXas Parašė Balandžio 7, 2021 Author Share Parašė Balandžio 7, 2021 Bet tai čia ne mano akauntas. Ka siūlot daryt? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Administratorius MaSk Parašė Balandžio 8, 2021 Administratorius Share Parašė Balandžio 8, 2021 Ban senas. Ip kintami, todel dabar unbaned. 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai