Neidas Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 Gavau Bana , Public 2. Paprašė maino numečiau po kelių minučių gavau bana. - Taip , Mano mainas vacintas , dėl žmonių įsilaužysių į mano paskyra. Visi proofs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veteranas lauris' Posted March 30, 2021 Veteranas Share Posted March 30, 2021 būtų neblogai jeigu pagal anketą kurtum temą...Jūsų Nick bei steam ID - Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( 1, 2, DM ) - Ką darėte prieš gaunant baną - Kuris admin nubaudę ? - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veteranas Pikčiūrna Posted March 31, 2021 Veteranas Share Posted March 31, 2021 prieš 20 valandas (-ų) , Neidas parasė: Gavau Bana , Public 2. Paprašė maino numečiau po kelių minučių gavau bana. - Taip , Mano mainas vacintas , dėl žmonių įsilaužysių į mano paskyra. Visi proofs. Būtų ne tik gerai, kad užpildytum anketą kaip reikia bet ir savo VAC accountą numestum su linku 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CS2 Admin -r3*forgotten Posted April 1, 2021 CS2 Admin Share Posted April 1, 2021 https://steamcommunity.com/id/Neidas699😉 prašau pikč 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veteranas pilkiuke Posted April 5, 2021 Veteranas Share Posted April 5, 2021 unbanned, paliktas stebejimui 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts