Neidas Parašė Kovo 30, 2021 Share Parašė Kovo 30, 2021 Gavau Bana , Public 2. Paprašė maino numečiau po kelių minučių gavau bana. - Taip , Mano mainas vacintas , dėl žmonių įsilaužysių į mano paskyra. Visi proofs. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas lauris' Parašė Kovo 30, 2021 Veteranas Share Parašė Kovo 30, 2021 būtų neblogai jeigu pagal anketą kurtum temą...Jūsų Nick bei steam ID - Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( 1, 2, DM ) - Ką darėte prieš gaunant baną - Kuris admin nubaudę ? - Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Pikčiūrna Parašė Kovo 31, 2021 Veteranas Share Parašė Kovo 31, 2021 prieš 20 valandas (-ų) , Neidas parasė: Gavau Bana , Public 2. Paprašė maino numečiau po kelių minučių gavau bana. - Taip , Mano mainas vacintas , dėl žmonių įsilaužysių į mano paskyra. Visi proofs. Būtų ne tik gerai, kad užpildytum anketą kaip reikia bet ir savo VAC accountą numestum su linku 😉 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
CS2 Admin -r3*forgotten Parašė Balandžio 1, 2021 CS2 Admin Share Parašė Balandžio 1, 2021 https://steamcommunity.com/id/Neidas699😉 prašau pikč 1 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Balandžio 5, 2021 Veteranas Share Parašė Balandžio 5, 2021 unbanned, paliktas stebejimui 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai