retard Parašė Sausio 27, 2021 Share Parašė Sausio 27, 2021 Steam username: retard ID: STEAM_1:1:574318513 Dariau : tesiog zaidziau serverija 1v4 likau cluthinau iskviete susinervines admina kuris be proof bana dave Banino : sypsa Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas MajiN1 Parašė Sausio 27, 2021 Veteranas Share Parašė Sausio 27, 2021 retard Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Feja Parašė Sausio 27, 2021 Veteranas Share Parašė Sausio 27, 2021 1 hour ago, retard said: Steam username: retard ID: STEAM_1:1:574318513 Dariau : tesiog zaidziau serverija 1v4 likau cluthinau iskviete susinervines admina kuris be proof bana dave Banino : sypsa cia retake? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Reydas Parašė Sausio 27, 2021 Share Parašė Sausio 27, 2021 Be reikalo banu cia nemeto, poof magiskai banas nebuna taip. 1 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
retard Parašė Sausio 28, 2021 Author Share Parašė Sausio 28, 2021 15 hours ago, belatrix said: cia retake? Taip Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
retard Parašė Sausio 28, 2021 Author Share Parašė Sausio 28, 2021 (redaguota) 15 hours ago, Reydas said: Be reikalo banu cia nemeto, poof magiskai banas nebuna taip. Kai "nemoki zaist" sedi kokio 4 lvl ant faceit kai mano smurf levelius aukstesnis ir saudai I siena spray nesuvaldydamas tai tau adminu ir ne kviecia 😄 Redaguota Sausio 28, 2021 retard Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
retard Parašė Sausio 28, 2021 Author Share Parašė Sausio 28, 2021 16 hours ago, MajiN1 said: retard Yes Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Feja Parašė Sausio 28, 2021 Veteranas Share Parašė Sausio 28, 2021 16 hours ago, retard said: Steam username: retard ID: STEAM_1:1:574318513 Dariau : tesiog zaidziau serverija 1v4 likau cluthinau iskviete susinervines admina kuris be proof bana dave Banino : sypsa numesk savo main accountą Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
retard Parašė Sausio 28, 2021 Author Share Parašė Sausio 28, 2021 1 hour ago, belatrix said: numesk savo main accountą Main : https://steamcommunity.com/id/splensainis 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Reydas Parašė Sausio 28, 2021 Share Parašė Sausio 28, 2021 4 hours ago, retard said: Kai "nemoki zaist" sedi kokio 4 lvl ant faceit kai mano smurf levelius aukstesnis ir saudai I siena spray nesuvaldydamas tai tau adminu ir ne kviecia 😄 Oi priverk man upe. Mandras atsirado, kur irodymai kurie pagrystu tavo argumenta ? Kaip ten jus vadina "Keyboard Warriors" pasakiau, kad cia free banu nemeto dabar susriaubk snargli ir ciuosk kitan servan. 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Sausio 28, 2021 Veteranas Share Parašė Sausio 28, 2021 @Sypsa Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Sypsa Parašė Sausio 29, 2021 Veteranas Share Parašė Sausio 29, 2021 OOOOO kas gi cia. Prasyta buvo main acc duot. Nedavei puse matcho. Jau po 2 round ignoro aš galėjau tave banint 🙂 Kai galiausiai numetei, paprasiau ateit su main i serva. 3 round ignorinai tiek chate mano prasymus, tiek voice chate. Gavai ban. Ko verki dabar? Dar susirades mane dc parasei vakar ar uzvakar, kad tau p* ant unbano ir prasei klipo kaip tu gerai zaidei :DDDDD Vaikas su demesio trukumu apie savo 4lvl fc kalba 🙂 eik mokytis 🙂 2 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Sypsa Parašė Sausio 29, 2021 Veteranas Share Parašė Sausio 29, 2021 1 4 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Sypsa Parašė Sausio 29, 2021 Veteranas Share Parašė Sausio 29, 2021 Eik savo 4 lvl fc žaist, gi p* ant unbano 🙂 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar