Jump to content
Create New...

Reydas

Narys
  • Pranešimų skaičius

    17
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Asmenine Informacija

  • Vieta
    Lietuva, Anyksciai
  • Lytis
    Vyras

Paskutiniai profilyje apsilankė

1778 profilio peržiūros

Reydas's Achievements

Corporal

Corporal (4/27)

4

Reputacija

  1. Reydas

    Banas

    Ne, pabandyk prisijungt į serveri, jau galimai gavai unbana, jei ne palauk kol apžiurės visą situacija, jei viskas tvarkoi ir gavai tik dėl skin changerio unbanas pagal viską bus įgalintas. Tačiau reikės laukt rytojaus kadangi sekmadienio naktis daugūmai žmonių rytoj darbas ir pnš.
  2. Reydas

    unban

    Pacui reiketu pasikelt lietuviu kalbos pazymius o ne csgo valandas
  3. Reydas

    Banas

    Jūsų Nick bei steam ID - Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( 1, 2, DM ) - Ką darėte prieš gaunant baną - Kuris admin nubaudę ? - Nukopijuok ir atsakyk i savo pacio tema, nes kai patys adminai perskaitys anketa prasys tokios o tada dar ilgiau laukt kol bus nuspresta.
  4. Reydas

    Mane isbanino servo zaidejai

    Sunki ta penkta klase
  5. +rep Keozar 2# servo vakaro radijas
  6. Reydas

    BAN

    Gavai bana, kaip supratau pagal "Multi Vac" uz tai, kad turi Vac bana ant pora savo accountu arba bentjau ant vieno. Bachuru servuose jeigu turi vac bana ant vieno savo acc gauni perma bana bachuru servuose, kai praeina vieneri metai nuo paskutinio Vac bano gali susiekti su vienu is Pagrindiniu Adminu jie butu Mask, Plikiuke jie tau duos pasirinkima issiprikti bana visam laikui tai atiliksi nusipirkdamas Vipa kurio kaina yra 3eu vienam servui 4eu visiem. Taciau jeigu tavo iq 5 ir nusizengsi vel gaudamas vac arba cheatindamas severyje gausi dar viena bana ir manregis jo issipirkti nebegali uztat nesu issitikines, tikiuosi padejau.
  7. Siulyciau padaryti, kad vote ban komanda veiktu jeigu visi paspaudzia uz bausme isskirus viena zaideja. Si vakara zaidziau 2# serveryje buvo 5x5 vienas pajunge ir turejo biciuli kuris kai vyko balsavimas del bausmes paspaude nebausti vien del tos priezasties cheatas liko nenubaustas ir toliau galejo megautis zaidimu, bet padare zaidima kitiems zaidejams taip sakant nemalonu.
  8. Reydas

    /Gag/Mute

    As sioje diskusijoje neturiu balso , nei as adminas, nei kazkas kurio zodziai labai svarbus , bet isreiksiu savo nuomone. Jeigu Deiras istikruju gavo mute/gag del tokios priezasties tai cia tada tikra fignia, kas bl prijema zodi "lopas" rimtai . As siulyciau atsaukti Deiro bausme ,nes jis tikrai nenusipelne 2sav mute/gag vien del tokiu paprastu zodziu.
  9. Reydas

    Nauji BHOP mapai

    Tai tu pasiulyk kokiu zemelapiu kuriuos galetu prideti, nes cia realiai tik issireiskei kad tave uzpiso zaisti tuos pacius.
  10. Reydas

    /Gag/Mute

    Pavarai bl 😄
  11. Reydas

    free ban

    Oi priverk man upe. Mandras atsirado, kur irodymai kurie pagrystu tavo argumenta ? Kaip ten jus vadina "Keyboard Warriors" pasakiau, kad cia free banu nemeto dabar susriaubk snargli ir ciuosk kitan servan.
  12. Reydas

    free ban

    Be reikalo banu cia nemeto, poof magiskai banas nebuna taip.
  13. 1. Adrenalino trukumas tai nuvariau su draugais ant apleistos ligonines stogo 😄 2. Keliukas iki misko kaime 3. Naktinis pasivazinejimas su dviraciu ( Bsk random fotkes bet pabandyt laimet kazkuria vieta niekas nedraudzia https://ibb.co/zPGc1Rc https://ibb.co/bJ1mxzk https://ibb.co/M53d4CH
  14. ka daryt jeigu kiekviena fotke uzima daugiau nei 1.95mb ? ;-;
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search