Beat (non prime) Parašė Lapkričio 30, 2020 Share Parašė Lapkričio 30, 2020 Laba diena , as beat kuri uzbaninot perm nes mano acc mazai valandu buvo ir atrode kad buvau smurfas , atejau pasakyti kad nepykstu ,bet zmogus gali neturet daug valandu ant cs bet jeigu jis lose daug zaidimu arti cs tada moketu lost ir taip , dabar jau turiu 450h ir galite unbanint prasau , as pradejau losti cs ir bahuru servas man buvo pradzia Prasau https://steamcommunity.com/profiles/76561199010625398/ stai mano profile Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Beat (non prime) Parašė Lapkričio 30, 2020 Author Share Parašė Lapkričio 30, 2020 Dabar, Beat (non prime) parasė: Laba diena , as beat kuri uzbaninot perm nes mano acc mazai valandu buvo ir atrode kad buvau smurfas , atejau pasakyti kad nepykstu ,bet zmogus gali neturet daug valandu ant cs bet jeigu jis lose daug zaidimu arti cs tada moketu lost ir taip , dabar jau turiu 450h ir galite unbanint prasau , as pradejau losti cs ir bahuru servas man buvo pradzia Prasau https://steamcommunity.com/profiles/76561199010625398/ stai mano profile btw as ne smurfas turejau acc bet praradau del scammerio d raugo Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Lapkričio 30, 2020 Veteranas Share Parašė Lapkričio 30, 2020 Valandos nėra pagrindinis dalykas, tai tik sukelia įtarimą, kad asmuo, kuris yra su nauju accountų gali turėti kitų paskyrų, galimai vac banintų ir jas slepia. Jeigu praradai nurodyk accountą, kurį praradai arba pateik įrodymus, kad nuscamino, ypač jeigu tai draugas (ss iš susirašinėjimo) žinutės i steam support, ar pan. Kitu atveju nepateikus įrodymų unban gali gaut tik išsipirkdamas už vip (dėl šio varianto rašyk man į PM) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Beat (non prime) Parašė Gruodžio 2, 2020 Author Share Parašė Gruodžio 2, 2020 On 2020-11-30 at 12:53, pilkiuke parasė: Valandos nėra pagrindinis dalykas, tai tik sukelia įtarimą, kad asmuo, kuris yra su nauju accountų gali turėti kitų paskyrų, galimai vac banintų ir jas slepia. Jeigu praradai nurodyk accountą, kurį praradai arba pateik įrodymus, kad nuscamino, ypač jeigu tai draugas (ss iš susirašinėjimo) žinutės i steam support, ar pan. Kitu atveju nepateikus įrodymų unban gali gaut tik išsipirkdamas už vip (dėl šio varianto rašyk man į PM) galiu ir daugiau atsiust bet cia vienas is tu mano draugas paeme mano gmail ir panaudojo del pakeitimo paswordo Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Beat (non prime) Parašė Gruodžio 2, 2020 Author Share Parašė Gruodžio 2, 2020 (redaguota) prieš 3 minutes (-čių) , Beat (non prime) parasė: galiu ir daugiau atsiust bet cia vienas is tu mano draugas paeme mano gmail ir panaudojo del pakeitimo paswordo Cia del email Redaguota Gruodžio 2, 2020 Beat (non prime) dada Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Emberry Parašė Gruodžio 2, 2020 Veteranas Share Parašė Gruodžio 2, 2020 Atsiusk tu dienu susirasinejima su "draugu", kuriame butu matyti, kad jis tave nuscamino. Vis tik, tikrai turejot susirasyt dar kazka, o ne momentalus blockas Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas flashbang to ass Parašė Gruodžio 2, 2020 Veteranas Share Parašė Gruodžio 2, 2020 o jei zmogus istrynes chatus ar pasikeites fb ? seniau uztekdavo ss is gmailo, neisradinejam dviracio aciu Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Gruodžio 2, 2020 Veteranas Share Parašė Gruodžio 2, 2020 Flashbang prašau nesikišam kur nereikia, jeigu neturės, su juo išsiaiškinsim, gal turi ir gali atsiųst į pm, kai išaiaiškinsim visas detales, gaus unban. Matosi, jog žmogus linkęs bendradarbiauti, geriau sutikrinti viską iš karto, nei poto žaidėjam vėl pradėjus verkti, kad serve šaudo new accountas. 1 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Beat (non prime) Parašė Gruodžio 4, 2020 Author Share Parašė Gruodžio 4, 2020 Ne neturiu as esu padeletines chatus su juo nes cia buvo seniai ir uzblokaves Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Beat (non prime) Parašė Gruodžio 4, 2020 Author Share Parašė Gruodžio 4, 2020 Dabar, Beat (non prime) parasė: Ne neturiu as esu padeletines chatus su juo nes cia buvo seniai ir uzblokaves bandysiu surasti senus kitu draugu chatus nes atsimenu jiem siunciau screenshota Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
U.N.C.L.e Parašė Gruodžio 4, 2020 Share Parašė Gruodžio 4, 2020 jei per steam bendravo, tai max 2 savaites laikosi chat 🙂 nebent pasidares butu auto save steam chat logs notepade... kitaip nera sansu kad kazkoki susirasinejima tures nebent sc pasidares, tai irgi abejoju. Paradoksas, i serva ateina low H ir tada juos banina uz tai kad neturi main? 😄 nebutu lengviau jei i serva bent nuo 1k h patektu? Nu cia tik siaip pamastymui. nes kazkuria diena buvo ateja i serva su new acc 5 cytai ir no admins online. Tai Angele prisikvietem, isbanino. + rep Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas KeNTaS Parašė Gruodžio 4, 2020 Veteranas Share Parašė Gruodžio 4, 2020 prieš 3 valandas (-ų) , U.N.C.L.e parasė: jei per steam bendravo, tai max 2 savaites laikosi chat 🙂 nebent pasidares butu auto save steam chat logs notepade... kitaip nera sansu kad kazkoki susirasinejima tures nebent sc pasidares, tai irgi abejoju. Paradoksas, i serva ateina low H ir tada juos banina uz tai kad neturi main? 😄 nebutu lengviau jei i serva bent nuo 1k h patektu? Nu cia tik siaip pamastymui. nes kazkuria diena buvo ateja i serva su new acc 5 cytai ir no admins online. Tai Angele prisikvietem, isbanino. + rep Jei padarytu kad į serva galėtų tik 1k h turintis jungtis,serveryje nebūtų tiek žmonių 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Beat (non prime) Parašė Gruodžio 5, 2020 Author Share Parašė Gruodžio 5, 2020 tas yra kad as seniai praradau acc pries metus tai chatai pradinge Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas pilkiuke Parašė Gruodžio 5, 2020 Veteranas Share Parašė Gruodžio 5, 2020 ok gausi unban, kadangi pateikei bent dalį įrodymų, paliksim stebėjimui tave. 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai