Jump to content
Create New...

Emberry

Veteranas
  • Pranešimų skaičius

    17
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Laimėta dienų

    6

Emberry paskutinį kartą laimėjo Lapkričio 22 2020

Emberry turėjo geriausiai įvertintą turinį!

1 sekėjas

Asmenine Informacija

  • Vieta
    Vilnius
  • Lytis
    Moteris

Paskutiniai profilyje apsilankė

1096 profilio peržiūros

Emberry's Achievements

Corporal

Corporal (4/27)

8

Reputacija

  1. Emberry

    unban

    Na, kazin ar buna tokiu sutapimu, kai "free ban", gaunamas beveik vienu metu kaip ir "per drauga". O tada bac, is "vieno" tavo, jau tampa visi, tik kad draugams kurti arba brolio. Vacai panasiu metu gauti, o paskutinis acc vakar gavo. Tai kokia ten pas tave seimos ir draugu bendruomene?
  2. Atsiusk tu dienu susirasinejima su "draugu", kuriame butu matyti, kad jis tave nuscamino. Vis tik, tikrai turejot susirasyt dar kazka, o ne momentalus blockas
  3. Emberry

    Banas realiai už nieką

    Taisyklėse labai gražiai parašyta " Turint CS:GO VAC/Game ban steam paskyroje (kuriam nėra praėję - 365d.+), ban bus nuo 1 iki 12 menėsių. Nebent turite ban už griefinima matchmaking'e, galėsite įrodyti už tai ban negausite. ". Tai žinok, save "moliu" vadink geriau, ne kitus, kurie pravalo žaidimus, nuo tokių "gi dabar necheatinau, o kas prieš pora dienų buvo tai nesiskaito". Tai batonas tik tu šioj situacijoj. P.s. su cheatais karjeros nepadarysi nei yt, nei twiche.
  4. Emberry

    Banas

    Arba prisimink acc, arba gali issipirkti. 3 men vip pirkimas (9eur)
  5. Ojojoj kaip sukiesi, spejai net savo friendlista pravalyti 🙂 Pas tave drauguose buvo 2 acc, vienas is ju su identisku tavo nicku ir net avataru, bet tai zinoma, dabar jau ismetei. Bet va nepatingejau ir suradau 🙂 tai kur tos tavo minimos 600d? https://steamcommunity.com/id/LeoTheHer0 Va, net ss padarysiu, jei metydamas pedas sugalvotum pakeisti nuotrauka ar avatara
  6. Emberry

    Banas

    O kas cia?
  7. Emberry

    Banas

    Ikelk cia savo pagrindines paskyros nuoroda cia. Lyg rasei kazkoki nicka, taciau reikalinga nuoroda.
  8. Emberry

    banas del naujo acc

    Uzbanintas serveryje acc yra https://steamcommunity.com/id/sponkee/ , o dabar ziuriu faceit'e net bana ant sio acc gavai uz cheatinima, ko pries bana nebuvo dar. Tai gal ir vacas ateina ant tavo sito acc? O tavo numestas steam id yra visai kito acc, tai kaip?
  9. Emberry

    Marrihuana ban

    Faceit paskyra sukurta 2020-03-17d. Paskutinis zaidimas suzaistas geguzes 11d. Istrintoje temoje minejai, kad banas nepelnytas ir "senokas", kas kaip matome yra netiesa. Tai kokia ten situacija, i kuria reikejo "pasigilinti?" Kad faceito AC geriau dirba, ar kaip?
  10. Emberry

    unban br4nc3

    Serverio taisyklese nurodyta, kad Vac turi buti su 365+ dienu 🙂 O pas tave 204
  11. Emberry

    RxNex

    Kam tu tiek meluoji? pats savo meluose jau nesusigaudai... Gi nesam kvaili, matome viską. Prasidėjo nuo, kad neturi kitų acc, tada, kad nepameni, o tada jau nebeturi. Vėliau išlenda tai, kad jau yra 4acc. Tada staiga numeti savo acc vardą, kuris priklauso ant tavo ip adreso iš tu 4acc, tada pasirodo, kad tai tavo draugo. Tai kas dar išlys?
  12. Emberry

    RxNex

    Aš jau net nežinau net ką atsakyti.... O kas čia? Močiutėparašė šitą nicką ir žaidė su šiuo acc ir tavo internetu? 😄
  13. Emberry

    RxNex

    Labai jau idomiai čia gaunasi. Sakei, kad savo pagrindinės paskyros nepameni ir nebeturi, tačiau su šia paskyra pražaistos daugiau nei 6h serveryje ir paskutį kartą žaista net šiandieną. Tai kaip čia gaunasi?
  14. Emberry

    RxNex

    Tai pateik savo pagrindinę paskyrą ir problema bus išspresta. Nes dabar kiek variantų buvo? 1. Neturi, 2.Nepameni, 3. Nebeturi.
  15. Emberry

    RxNex

    Banas, už savo pagrindinės paskyros nepateikimą. Iš pradžių teigtą, kad neturi kitos, tada kad nepameni, o dar vėliau kad nebeturi. Tai kaip iš tiesų? Nes kad ir kaip būtų, neprimeni žaidėjo, kuris cesa žaižia tik antrą dieną. Nežaidi labai super gerai, bet nežaidi ir kaip pirmą kartą cesą įjungęs.
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search