Jump to content
Create New...

Marrihuana ban


kNgA_

Rekomenduojami pranešimai

Jūsų Nick bei steam ID -  https://steamcommunity.com/id/kNgA
Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( 1, 2, DM ) - Man rodos 2 bachuru serve 
Ką darėte prieš gaunant baną - Pataikiau 4 headshots iš deagle ir adminas net nepasigilines į situaciją davė perma baną su reason "fc banned cheat"
Kuris admin nubaudę ? - Marrihuana

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • Veteranas

Faceit paskyra sukurta 2020-03-17d. Paskutinis zaidimas suzaistas geguzes 11d.  Istrintoje temoje minejai, kad banas nepelnytas ir "senokas", kas kaip matome yra netiesa. Tai kokia ten situacija, i kuria reikejo "pasigilinti?" Kad faceito AC geriau dirba, ar kaip?

  • Pakeliam 1
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Aš suprantu, kad tas banned for cheating tiktai įtarimą sukelia, bet visada žaidžiau švariai o tas banas yra dėl 1.6 cheatu kuriuos naudoja brolis. Aišku, kad ir kaip durnai skambėtų, kad banas per brolį, bet tai yra tiesa (tikrai pilnai suprantu, kad tokių situacijų pilną kurie sako, kad čia mano brolis, sesė ar pnš). Tiesiog manau, kad banas nepelnytas, nes adminas net nepaspectatino manes. Visur kur žaidžiu niekada nebuvau įtartinas ar kitaip kaltinamas cheatais. 

Jei pasirodžiau melagis dėl to "senokai" tai nepykit, nes nežinau kas jum yra senai. Tiesiog tikiuosi supratingumo ir unban. Jei galit dar demo pažūrėkite į mano žaidimą prieš gaunant baną

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Jei nežinau kaip veikia FC AC, tai jis aptinka įvairias programas kurios modifikuoja tavo žaidimą,o viena iš jų buvo 1.6 cheatai. Taip pat bandžiau susisiekti su face it support, bet jie tiesiog ignoravo mano žinutes.

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

@MarrihuanaAš suprantu, kad neturiu jokių įrodymų, kad banas yra būtent už 1.6 cheatus. Bet manau būtų geri įrodymai demo kaip aš žaidžiu, kad ir tame pačiame #2 bahūrų serve prieš gaunant ban. Dar yra daug demo vimo.lt serveryje kur aš žaidžiu, tai manau būtų vienas iš įrodymų, kad aš nenaudoju jokių programų kurios suteiktų man privalumų.

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti

Jeigu turite paskyrą, prisijunkite

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite mūsų forume.

Registruotis

Prisijungti

Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.

Prisijungti dabar
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search