kNgA_ Parašė Spalio 11, 2020 Share Parašė Spalio 11, 2020 Jūsų Nick bei steam ID - https://steamcommunity.com/id/kNgA Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( 1, 2, DM ) - Man rodos 2 bachuru serve Ką darėte prieš gaunant baną - Pataikiau 4 headshots iš deagle ir adminas net nepasigilines į situaciją davė perma baną su reason "fc banned cheat" Kuris admin nubaudę ? - Marrihuana Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Emberry Parašė Spalio 11, 2020 Veteranas Share Parašė Spalio 11, 2020 Faceit paskyra sukurta 2020-03-17d. Paskutinis zaidimas suzaistas geguzes 11d. Istrintoje temoje minejai, kad banas nepelnytas ir "senokas", kas kaip matome yra netiesa. Tai kokia ten situacija, i kuria reikejo "pasigilinti?" Kad faceito AC geriau dirba, ar kaip? 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
kNgA_ Parašė Spalio 11, 2020 Author Share Parašė Spalio 11, 2020 Aš suprantu, kad tas banned for cheating tiktai įtarimą sukelia, bet visada žaidžiau švariai o tas banas yra dėl 1.6 cheatu kuriuos naudoja brolis. Aišku, kad ir kaip durnai skambėtų, kad banas per brolį, bet tai yra tiesa (tikrai pilnai suprantu, kad tokių situacijų pilną kurie sako, kad čia mano brolis, sesė ar pnš). Tiesiog manau, kad banas nepelnytas, nes adminas net nepaspectatino manes. Visur kur žaidžiu niekada nebuvau įtartinas ar kitaip kaltinamas cheatais. Jei pasirodžiau melagis dėl to "senokai" tai nepykit, nes nežinau kas jum yra senai. Tiesiog tikiuosi supratingumo ir unban. Jei galit dar demo pažūrėkite į mano žaidimą prieš gaunant baną Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
kNgA_ Parašė Spalio 11, 2020 Author Share Parašė Spalio 11, 2020 Jei nežinau kaip veikia FC AC, tai jis aptinka įvairias programas kurios modifikuoja tavo žaidimą,o viena iš jų buvo 1.6 cheatai. Taip pat bandžiau susisiekti su face it support, bet jie tiesiog ignoravo mano žinutes. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
kNgA_ Parašė Spalio 11, 2020 Author Share Parašė Spalio 11, 2020 @MarrihuanaAš suprantu, kad neturiu jokių įrodymų, kad banas yra būtent už 1.6 cheatus. Bet manau būtų geri įrodymai demo kaip aš žaidžiu, kad ir tame pačiame #2 bahūrų serve prieš gaunant ban. Dar yra daug demo vimo.lt serveryje kur aš žaidžiu, tai manau būtų vienas iš įrodymų, kad aš nenaudoju jokių programų kurios suteiktų man privalumų. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar