Jump to content
Create New...

Del perm bano uz "trigger" 15.08


Šaltiena.

Rekomenduojami pranešimai

Laba naktis,

Nick: Saltiena.

Steam ID: STEAM_1:1:548780496

Nubausta: vertigo - 2.30-2.45 nakties 15.08

Pries bana: Susirasinejau per steam, del to savotiskai "lagginau" ar pajudeti is respo ar uzsistovedavau kazkur kol atrasydavau.

Nubaude: Kentas perm banu del trigger.

Pastabos: Galvojau nebegrysiu i zaidima, todel seno acc nebeturiu. Niekada nebuvau itin gera zaideja su tokiais ginklais kaip mk ar ak, taciau visada turejau ganetinai didele sekme zaidziant su awp, o kai sio negaledavau ipirkti - scoutu. Del didelio daznumo zaidziant siais ginklais, turbut ir sekasi su jais nepalyginamai geriau, nei iprastais. Bandziau rasti demo savo failuose, deja, neradau. Buciau dekinga uz skirta laika situacijai perziureti ir isnagrineti. 🙂

 

  • Haha 1
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • Veteranas

Sveiki. 20.08.08 diena gavau nusiskundimu, kad "Saltiena" galimai naudoja wh, is kitu zaideju. Patikrinus demo, matesi, kad kai kuriais momentais nebuvo imanoma zinoti apie priesu pozicijas, taciau tavo pozicijos buvo pakeiciamos momentaliai i reikiamas. Nenorejau daryti skubotu isvadu, todel paprasiau Verico, padeti ivertinti situacija, nes dvi nuomones yra geriau uz viena. Perziurejom abu demo dusto mape, padarem isvada, kad wh nera, taciau perziurejus kito mapo demo, isgirdau is "Batono" fraze " Su saltiena viskas yra gerai, va salia sedi manes ir pan". Paziurejom, kad abiejuose demo jus esat skirtingose komandose. Jau tada galejot prasileisti bana uz pasakinejima, taciau nusprendem, su kitais adminais, nieko nedaryt kol neislys, akivaizdus irodymas, kuris speju, kad islindo dabar. Demo, jei kas, turiu ir dabar dar.

  • Ačiū 1
  • Haha 1
  • Nusiminęs 1
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti

Jeigu turite paskyrą, prisijunkite

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite mūsų forume.

Registruotis

Prisijungti

Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.

Prisijungti dabar
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search