Jump to content
Create New...

free GAG


dEV

Rekomenduojami pranešimai

Jūsų Nick bei steam ID -  dEV
Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( 1, 2, DM ) - 1
Ką darėte prieš gaunant baną - pasakiau,eikit nahui (pakeites balsa)
Kuris admin nubaudę ? - pysamaleikum

Realiai tik siandien pastebejau jog chat/voice blockai uzdeti. Rimtai del tokios atsiprasant huinios reikejo pusei metu pist banana? 😄 + netiesiogiai adminui buvo pasakyta.

Tai va,kreipiuos i pagrindine valdzia ir prasau nuimti ''bausme''.

6f5715bf2a50ae78ca6004857e2ed5e7.png

3102c5af3e961e41b03cff0bc9443db5.png

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Tai izeidimas ir buvo uz tai,kad be jokio ispejimo gag dejo. 😉 Ir tikrai neketinu atsiprasinet,kai is admino puses nebuvo net perspejimo. Ai nu taip,taip. (cia kaip pagal nuotaika galiu duot ispejima/galiu neduot) 😄 Zodziu px.

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • Veteranas

Isvadinsiu visus duxais ir pasiusiu toli toli ir nebandote manes baust, pirma turite ispeti kad negaliu taip daryti ir tik tada baust jei as toliau visus duxais vadinsiu ir siuntinesiu toli toli.

Cia tavo logika.

  • Like 1
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • Pagrindinis Adminas

Dev atejai i serva su (kaip dabar suprantu) vaice changer ir tavo pirmas pasakytas dalykas buvo "sveiki duhai" . Isgirdes kad vaikas sneka ir iskarto sako nesamones dejau mute puse metu , seip mazai dejau bet as geras adminas ir visada vaikams duodu sansa pasitaisyti po pusmecio ar dar maziau , bet vietoi to jog parases kad tu ne vaikas ir atsiprases tu i chat parasei "adminas duhas" ir gavai gag dabar pasakyk man ponas kodel as turciau nemutinti vaiko be perpejimo kuris atejas i serveri iskarto duhais visus vadina ? O po to kada gavo atoveiksmi i savo nebrandu elgesi dar ir admina (siuo atveju mane tiesiogei, nes as vienas adminas serve buvau tik ) duhu iskarto vadinai . Tai kad as priestarauciau gerasirdes Pilkiukes sprendimui trumpinti bausme iki 2 savaiciu ir reikalausiu jog bausme pratestu bent iki menesio . Aciu uz demesi . 

  • Pakeliam 4
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

sutinku tokie protiniai neuzaugeliai turi minimum gaut gag'a 2menesius. nesutariu su pilkiuke mazint gag'a iki 2 savaiciu jau pernelyg gerai. jis su savo tevu arba mama tikrai taip pat nekalbetu kaip su servo zmonemis. tikiuos kad ilipsi i savo grables vel ir gausi perma ban:))

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Ammm,gal uzdarykit jau sita tema,nes cia jau kaip teisme pasijutau,o juolab visokie oriniai tarakonai per skyles lenda (cobros juk neturiu nupurkst). P.S Ir aciu Vericai,pats zinai uz ka 🙂

Redaguota dEV
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search