Jump to content
Create New...

dEV

Narys
  • Pranešimų skaičius

    12
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Viskas, kas parašyta nario dEV

  1. dEV

    Ban

    2017 acc ir tik 144h,xaxaxaxaxa... NT kiddo
  2. dEV

    unban br4nc3

    faceit zaidejas su 50h,kuo maziau tokiu klaunu kaip tu. 👎
  3. dEV

    dEV į admin

    1. Nick žaidime, bei amžius ( Nuo 17metų ) - dEV/232. Jūsų STEAM_ID arba profile( STEAM_0:0:00000000 ) - STEAM_0:0:9048503. Trumpai papasakokite kodėl norite tapti Adminu? - Tiesiog priziuret/palaikyt tvarka serveryje,apmazint 'fresh new GOD accauntus'. Ir siaip jokiam kitam public serveryje nezaidziu,o tik bx. Tad tuo paciu butu proga po daug laiko nuo 'cs 1.6',patestuot/prisimint save kaip admina (p.s buvau karta nusizenges bx serveryje ir puikiai manau zinot apie ka as - bet siaip ramus zmogutis esu) 🙂 4. Ar esate kada nors buvęs administratoriumi, jei taip kuriame serveryje? - Ne5. Kiek laiko praleidžiate mūsų serveriuose? ( apytiksliai į dieną, į mėnesi) - Na jai neklystu apie 2h teko isbuti,o gal daugiau/gal maziau (3map maziausiai tai tikrai esu isbuves). Kai tik turiu laisvo laiko 'csui' visada prisijungiu i bx pasisaudyt.🙂6. Kurio serverio administratoriumi norite tapti ( #1, #2, Deathmatch ar deathrun serverio admin ) - 27. Ką darytumėte, jeigu žaidėjas ( galbūt netgi draugas ) nusižengtų taisyklėms? - NR 1 - visada pirma karta duociau TIK ispejima,bet pasikartojus nubausciau. Juk taisykles manau visiems vienodos?
  4. dEV

    free GAG

    Ammm,gal uzdarykit jau sita tema,nes cia jau kaip teisme pasijutau,o juolab visokie oriniai tarakonai per skyles lenda (cobros juk neturiu nupurkst). P.S Ir aciu Vericai,pats zinai uz ka 🙂
  5. dEV

    free GAG

    Aciu Pilkiuke. Maniau prisiminsi is nGen laiku,bet ehhh. Nevermind. 😉 gl
  6. dEV

    free GAG

    Tai izeidimas ir buvo uz tai,kad be jokio ispejimo gag dejo. 😉 Ir tikrai neketinu atsiprasinet,kai is admino puses nebuvo net perspejimo. Ai nu taip,taip. (cia kaip pagal nuotaika galiu duot ispejima/galiu neduot) 😄 Zodziu px.
  7. dEV

    free GAG

    Tai,kad 23 metai,koks dar 15 😄 😄 😄
  8. dEV

    free GAG

    Nu,nes realiai jis kaip adminas turejo bent ispejima duoti,jog nekeisciau balso ar pan. Nes tas 'gag' vapsie is lempos. Sove 'gaga',pavadinau urodu,dejo 'voice gaga' 😄 Nu taprasme wtf
  9. dEV

    free GAG

    Jūsų Nick bei steam ID - dEVKada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( 1, 2, DM ) - 1Ką darėte prieš gaunant baną - pasakiau,eikit nahui (pakeites balsa)Kuris admin nubaudę ? - pysamaleikum Realiai tik siandien pastebejau jog chat/voice blockai uzdeti. Rimtai del tokios atsiprasant huinios reikejo pusei metu pist banana? 😄 + netiesiogiai adminui buvo pasakyta. Tai va,kreipiuos i pagrindine valdzia ir prasau nuimti ''bausme''.
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search