Jump to content
Create New...

Gavau BAN


Robka

Rekomenduojami pranešimai

Nick: CCCC #aim.ru

SteamID: STEAM_1:0:63147737

Gavau BAN'a nuo gyvenimo atitolusio Admin'o "Marri". Labai jau jam nepatiko aim.ru galune... Anot jo bano esme "cheat link". Pridesiu foto internetinio puslapio aim.ru ir pamatysit kas supranta rusiskai kad apie jokius "cheatinimus" nera nei zodzio. Galite ir patys isivesti i google ir isitikinti.

ban1.png

ban2.png

  • Haha 2
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • Veteranas

Atgyvenes juokelis, kiekviena kart netikrinsi link. Daugiau nei 90% linku, group, chat spam, baigiasi greitu ban nuo ac. Gerbk administratoriu laika ir neversk ju spectatint tave visa map, kad isitikintu prikolini ar ne. + tave pora kart ispejo, nusprendei ignoruoti. Akivaizdu perma ban nenusipelnei, bet turetum pergalvot savo elgesi. Bus pakeista I 2 savaiciu bana. 

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Gerbti administratorius reikia, bet jisai tikrai nenusipelne jokios garbes.. Kiek zmoniu jau "uzknises" yra. Bet ne apie tai, tie kas zaidzia CS is senesniu laiku, turetu zinoti kad buvo mIRC'o kanalas #aim.ru. Gerai daleiskim kad nezinojo, ispejant bent jau pasakyk kodel "keisk nick'a" cheat link ar nacionalizmas iskur man zinot, tiesiog pagalvojau kad nemegsta rusu tautybes tai cia tikrai nepagrindas banint. O del spectatinimo, kam administratoriai tada? Pamatau zodi "aim" baninu (nesvarbu cheatina ar prikolina) tokiam tik admin'o teises likviduot :) Laikausi savo nuomones kad BAN'as visdar be aiskios priezasties.

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • Veteranas

Čia ne tau spręsti, ar nusipelnė ar ne, atėjai į servą kaip žaidėjas, tai ir elkis pagarbiai kitų atžvilgiu, jeigu tavęs buvo paprašyta kelis kartus pasikeisti netinkamą nick, tai vietoj administratoriaus ignoravimo, padaryk ko prašomas ir niekas prie tavęs nekibs, galėsi ramiai sau žaisti ir negausi jokių bausmių.
Beja, ateinant į serverį galėtum ir su taisyklėmis susipažinti už ką gali būti baudžiamas, tuomet nebus jokių pykčių ir nesusipratimų. 

 

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • Veteranas
2 valandas prieš , Robka said:

Gerbti administratorius reikia, bet jisai tikrai nenusipelne jokios garbes.. Kiek zmoniu jau "uzknises" yra. Bet ne apie tai, tie kas zaidzia CS is senesniu laiku, turetu zinoti kad buvo mIRC'o kanalas #aim.ru. Gerai daleiskim kad nezinojo, ispejant bent jau pasakyk kodel "keisk nick'a" cheat link ar nacionalizmas iskur man zinot, tiesiog pagalvojau kad nemegsta rusu tautybes tai cia tikrai nepagrindas banint. O del spectatinimo, kam administratoriai tada? Pamatau zodi "aim" baninu (nesvarbu cheatina ar prikolina) tokiam tik admin'o teises likviduot 🙂 Laikausi savo nuomones kad BAN'as visdar be aiskios priezasties.

Kalbi lyg administratoriams atlyginima kazkas moketu. Tai yra savanoriai zmones, kurie prisideda prie tvarkos priziurejimo ir aukoja savo laisva laika. Serveryje daug zaideju, kuriuos reikia spectatint, gal spectatindamas tave nepagaus tikro cheaterio, kuris koki silent aim naudoja 🙂 gavai ispejima, ignoravai, kita kart gal nebeignoruosi, nes zinosi, kad pasekmes tam yra. 

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search