Jump to content
Create New...

Robka

Narys
  • Pranešimų skaičius

    3
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Asmenine Informacija

  • Vieta
    Vilnius
  • Lytis
    Vyras

Paskutiniai profilyje apsilankė

627 profilio peržiūros

Robka's Achievements

Private

Private (1/27)

2

Reputacija

  1. Robka

    Gavau BAN

    Mmm.. Pilkiuke jeigu jau apie taisykles tai po ispejimo 120 min BAN'as. Ar taisyklese laikas parasytas tik kad parasyt, o BAN'o laika skirt pagal nuotaika?
  2. Robka

    Gavau BAN

    Gerbti administratorius reikia, bet jisai tikrai nenusipelne jokios garbes.. Kiek zmoniu jau "uzknises" yra. Bet ne apie tai, tie kas zaidzia CS is senesniu laiku, turetu zinoti kad buvo mIRC'o kanalas #aim.ru. Gerai daleiskim kad nezinojo, ispejant bent jau pasakyk kodel "keisk nick'a" cheat link ar nacionalizmas iskur man zinot, tiesiog pagalvojau kad nemegsta rusu tautybes tai cia tikrai nepagrindas banint. O del spectatinimo, kam administratoriai tada? Pamatau zodi "aim" baninu (nesvarbu cheatina ar prikolina) tokiam tik admin'o teises likviduot :) Laikausi savo nuomones kad BAN'as visdar be aiskios priezasties.
  3. Robka

    Gavau BAN

    Nick: CCCC #aim.ru SteamID: STEAM_1:0:63147737 Gavau BAN'a nuo gyvenimo atitolusio Admin'o "Marri". Labai jau jam nepatiko aim.ru galune... Anot jo bano esme "cheat link". Pridesiu foto internetinio puslapio aim.ru ir pamatysit kas supranta rusiskai kad apie jokius "cheatinimus" nera nei zodzio. Galite ir patys isivesti i google ir isitikinti.
  4. MaSk

    Labas Robka

     tavo statusas pasikeite.

    View Member

×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search