✪ Fox Parašė Birželio 24, 2019 Share Parašė Birželio 24, 2019 (redaguota) SVEIKI VISI! Gavau mute 30min. Už nieką. Adminas Pointas. Priežastis pagal jį buvo tokia, jog pasakiau info mirus. Galvojau paerzinsiu adminą (nes mes dažnai erzinam vienas kitą), pasakiau, kad jis B yra (nesakiau tikslios vietos), ir gavau mute. Šiaip man tikrai netrukdo, tą pusvalandį galiu pabūt nekalbėjus, nieko čia tokio, BET esmė ta, kad taip neteisinga. O veiksmai priklausantys nuo admino nuotaikos yra nesąmonė. Susirašinėjimas PM: Pointas: Už pasakinėjimus: ( atskleidimus priešininkų pozicijos mirus , išimtis pirmos sekundės tik mirus ) - 1. 180 min; 2. 1440 min. gavai 30 dziaukis kita kart porra h gausi ✪ Fox: AŠ NET NEPASAKIAU SPOTO TAVO, tik sakiau kad B esi, ir tu pats puikiai tai girdėjai Pointas: numirei ir kalbek apie ka nori apie yetus gejus ar ka nori apie zaidima nebekalbi viskas net klaidinga informacija yra baudziama kad ir butum sakius kad as a slepiuos ✪ Fox: Kiek kartų taip buvo, niekas man nesakė, kad negalima kažko 🙂 Pointas: nu dabar zinosi... nevisada ir as baudziu P.S Soz, kad ne į bausmes parašiau, nepamačiau. Redaguota Birželio 24, 2019 ✪ Fox 1 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Pointas Parašė Birželio 24, 2019 ★Vip★ Share Parašė Birželio 24, 2019 priciom tas pm 😄 i pm ka noriu ta rasau, gerai prailginsiu bausme.. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
✪ Fox Parašė Birželio 24, 2019 Author Share Parašė Birželio 24, 2019 Dabar, Pointas said: priciom tas pm 😄 i pm ka noriu ta rasau, gerai prailginsiu bausme.. Pointai, kas mums nutiko? 😢 Griūna visi santykiai. O tas pm toks kaip įrodymėlis mažas. ❤️ Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
✪ Fox Parašė Birželio 24, 2019 Author Share Parašė Birželio 24, 2019 1 minute prieš, Antifr33z3 said: nu taisykliu nezinojimas nuo atsakomybes neatleidzia kaip sakoma, golden rule Nu matai, tiesą tu čia sakai, bet jei VISI taip daro serveryje ir jiems nieko, tai kodėl aš turiu gauti kokią tai bausmę už tai? Įspėjimo būtų užtekę irgi, juk jis žino mane. 🙂 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
✪ Fox Parašė Birželio 24, 2019 Author Share Parašė Birželio 24, 2019 1 minute prieš, Antifr33z3 said: uz tave geriau gal ir nezinau, bet pati minejai, kad serveryje ne savaite esi, tai butum pastebejus, kad zaidejus adminai visada sudrausmina del info sakymo po mirties, tad neturetu but naujiena, del to mano manymu ir baude iskart Tai vat esmė ta, kad nieko panašaus dar nebuvo, dar šiandien info sakė, niekas nesureikšmino, jei būčiau žinojus, būčiau tylėjus ir neverkus čia dabar. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
✪ Fox Parašė Birželio 24, 2019 Author Share Parašė Birželio 24, 2019 3 minutes prieš, vericas said: Irasiau visuose taisyklese, kad pirma ispejimas tada mute/ban. Fixed. Aw meile, ačiū. ❤️ Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai