Jump to content
Create New...

✪ Fox

Narys
  • Pranešimų skaičius

    11
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Laimėta dienų

    1

✪ Fox paskutinį kartą laimėjo Birželio 14 2019

✪ Fox turėjo geriausiai įvertintą turinį!

Asmenine Informacija

  • Lytis
    Vyras

Paskutiniai profilyje apsilankė

1208 profilio peržiūros

✪ Fox's Achievements

Specialist

Specialist (3/27)

7

Reputacija

  1. Gal jei kiek prisistatysiu, nesakysit, kad nežinot manęs 😄 Prašom pasijuokti! 1. Nick žaidime: ✪ Fox 2. Vardas: Odeta 3. Amžius: 20 metų 4. Gyvenamoji vieta: Kaunas 5. Šiokia tokia CS istorija (kada pradėjote, kiek metų žaidžiate, gal turite kažkuo pasigirti ką per tą laiką pasiekėte): Pradėjau nuo 1.6, pralošiau 7 metus, po to nusprendžiau pereiti prie csgo, gal prieš kokius 3 metus, tik dariau ilgą pertrauką, nes neradau laiko žaidimams, life stuff. Ką pasiekiau lošdama? Geležinius nervus, kantrybę ir gal geresnį humoro jausmą! 6. Laisvalaikio užsiėmimai, gyvenimo būdas (kuo kvėpuojate): Savo malonumui žmonėms atlieku darbus su fotošopu, padedu su dokumentais, programuoju, kaip sakant, man pasisekė dirbti darbą, kurį myliu, kadangi studijuoju tai. Tai paėmus labai domiuosi technologijomis, nebūtinai kompiuteriu. 7. Nuotrauka:
  2. ✪ Fox

    Mute for nothing pt 2.

    Aw meile, ačiū. ❤️
  3. ✪ Fox

    Mute for nothing pt 2.

    Tai vat esmė ta, kad nieko panašaus dar nebuvo, dar šiandien info sakė, niekas nesureikšmino, jei būčiau žinojus, būčiau tylėjus ir neverkus čia dabar.
  4. ✪ Fox

    Mute for nothing pt 2.

    Nu matai, tiesą tu čia sakai, bet jei VISI taip daro serveryje ir jiems nieko, tai kodėl aš turiu gauti kokią tai bausmę už tai? Įspėjimo būtų užtekę irgi, juk jis žino mane. 🙂
  5. ✪ Fox

    Mute for nothing pt 2.

    Pointai, kas mums nutiko? 😢 Griūna visi santykiai. O tas pm toks kaip įrodymėlis mažas. ❤️
  6. SVEIKI VISI! Gavau mute 30min. Už nieką. Adminas Pointas. Priežastis pagal jį buvo tokia, jog pasakiau info mirus. Galvojau paerzinsiu adminą (nes mes dažnai erzinam vienas kitą), pasakiau, kad jis B yra (nesakiau tikslios vietos), ir gavau mute. Šiaip man tikrai netrukdo, tą pusvalandį galiu pabūt nekalbėjus, nieko čia tokio, BET esmė ta, kad taip neteisinga. O veiksmai priklausantys nuo admino nuotaikos yra nesąmonė. Susirašinėjimas PM: Pointas: Už pasakinėjimus: ( atskleidimus priešininkų pozicijos mirus , išimtis pirmos sekundės tik mirus ) - 1. 180 min; 2. 1440 min. gavai 30 dziaukis kita kart porra h gausi ✪ Fox: AŠ NET NEPASAKIAU SPOTO TAVO, tik sakiau kad B esi, ir tu pats puikiai tai girdėjai Pointas: numirei ir kalbek apie ka nori apie yetus gejus ar ka nori apie zaidima nebekalbi viskas net klaidinga informacija yra baudziama kad ir butum sakius kad as a slepiuos ✪ Fox: Kiek kartų taip buvo, niekas man nesakė, kad negalima kažko 🙂 Pointas: nu dabar zinosi... nevisada ir as baudziu P.S Soz, kad ne į bausmes parašiau, nepamačiau.
  7. ✪ Fox

    ✪ Fox į ADMIN!

    Aš jau mėnesį čia lošiu, bet ačiū labai už palaikymą! 🙂
  8. 1. Nick žaidime, bei amžius ( N 17-18 ) ✪ Fox, 20 metų. 2. Jūsų STEAM_ID ( STEAM_0:0:00000000 ) https://steamcommunity.com/id/godetaa 3. Trumpai papasakokite kodėl norite tapti Adminu? Nes manau, kad reiktų linksmesnių adminų! Greit susidraugauju ir randu bendrą kalbą su žaidėjais, kai reikia galiu būti labai rimta. Lošiu gan dažnai šiame serveryje, tad galėčiau jį prižiūrėti ir apginti nuo čytų arba visokių įdomių žmonių. 😉 4. Ar esate kada nors buvę administratoriumi? 1.6 skaitosi? 5. Kokiame serveryje buvote? Dažniausiai būnu #2 serveryje. 6. Kiek laiko praleidžiate mūsų serveriuose? ( apytiksliai į dieną, į mėnes į) Tikrai tiksliai nepasakysiu, bet praleidžiu ilgai, dažnai ateinu. 7. Kurio serverio administratoriumi norite tapti ( #1, #2, Deathmatch ar deathrun serverio admin ) #2 8. Ką darytumėte, jeigu žaidėjes ( galbūt netgi draugas ) nusižengtų taisyklėms? Visada duodu 1 įspėjimą, nesvarbu draugas ar random žaidėjas, duodu tik 1, nes jei iš pirmo nesupranta, reiškias iš 3 irgi nesupras. O po to jau priklauso nuo situacijos ir nusižengimo. 🙂 9. Kaip dar žadate prisidėti prie projekto be tvarkos prižiūrėjimo? (forumo prižiūrėjimas, patirtis gaudant cheatus, demo stebėjimas, donates eventams...) Drąsiai galiu demo prachekint, turiu patirties adminų srity, ir galėčiau padėti forume. 🙂
  9. ✪ Fox

    Mute for nothing.

    O jūs tokie rimti, mačiau dar ne tokių nesąmonių yra rašę, bet kažkodėl niekas nieko nesureikšmino. Būtų panelė pasiskundus, okey, mutink, bet niekas nebuvo įsižeidęs apart tavęs.
  10. ✪ Fox

    Mute for nothing.

    Bet jis nieko įžeidžiančio neparašė, dar suprasčiau kalbėtų per mikrafoną, bet jis RAŠĖ, mažiau susireikšminkit. Jei bausmės priklauso nuo adminų nuotaikos, tai atsiprašau tada..
  11. Nežadu čia verkšlenti ar ką, bet mane LABAI nervina žmonės, kurie turi šiokią tokią valdžią, ir naudojasi ja neteisingai. Atėjo draugas pažaisti, ir buvo mergina serveryje, ten jis ją pakalbino, paprikolino (NE PER MIKRAFONĄ), bet vienas adminas (vericas) labai kažkodėl į širdį paėmė, nežinau, gal bloga nuotaika? Ar ten jo draugė? Užmutino vericas tą žmogų po šito chato: ✪ Fox : tu jau užkariavai mano širdį ✪ Fox : pats pirmas GOD COMPLEX : o ka tu galvoji *DEAD* Smurffytee^^ : -,- ✪ Fox : pažė smurfe pavydi ✪ Fox : iš kart *DEAD* Smurffytee^^ : 😄 *DEAD* GOD COMPLEX : as amtau *DEAD* GOD COMPLEX : matau ✪ Fox : 0,2 sec žino *DEAD* GOD COMPLEX : nori ji is amnes kasko *DEAD* GOD COMPLEX : kokiu 🙂 : tylek fox vericas : sakau seip noriu ir mutinu Jei turėtum argumentų, pasakytum priežastį būtent DĖL KO, gal tada būtume normaliai pasikalbėję, neišsidirbinėjant. Bet tavo žodžiais, tu gi "pagr. adminas, gali mutint jei nori". 🙂
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search