★Vip★ falcON? Parašė Balandžio 13, 2019 ★Vip★ Share Parašė Balandžio 13, 2019 Sveiki visi, siandien zaisdamas bx 2 serve susiduriau nepirmakart su zaideju masha https://steamcommunity.com/profiles/76561198022493574/, kuris pasirode saudantis neitiketinus suvius. Is pradziu netikejau, kad gali but rimtai pasigaves, maniau pasiseke, taciau tokiu panasiu suviu jis prisaude ne viena. Be to is jo kai kuriu draugeliu mane pasieke informacija apie tai, kaip jis zaisdamas mm buvo pajunges wh/trigger ir atvirai rage hackino pries visus, net ir neslepe to nuo savo draugeliu. To matcho demo neturiu, nes jis pasirodo nebegalioja, kadangi tai buvo balandzio 3d., tiesiog pasakau. Zodziu isijungus demo vos ne iskart viskas buvo aisku. https://www.bachuruservas.eu/demo/14740 Vietos, kur mano manymu 99% prisigauna, tsg itartinos vietos arba vietos i kurias verta atkreipt demesi: 1:40, 2:00, 2:50, 5:45, 6:05, 7:30, 7:50. (Topinis suvis: 1:40 :DDD) Vnz, galit ziuret visa demo vos ne :D, nes cia idomiu dalyku yra pilna iki tol kol jis iseis is servo kazkur vidury match. Suzinojes, kad as ji kaltinu cytinimu, jis labai susinervino, pradejo aiskintis su draugeliais ir mane izeidineti, kas iskart parodo, kad kazkas ne taip, neturetu, ko slept - butu ramus. p.s. Nesuprantu, kodel mano balsas toks xujovas per mic 😄. 1 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
mausEE Parašė Balandžio 13, 2019 Share Parašė Balandžio 13, 2019 ++, gal kitiems labiau bus zinomas kaip cezaris Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
w1ndY Parašė Balandžio 13, 2019 Share Parašė Balandžio 13, 2019 Neskaitant tų, kur falcON išvardino, man keistai atrodė (7:25): nušaunu CT B site, išmetu smoke ir molly, ir būtų logiška jam saugotis iš site manes ateinant. Tačiau mastermind masha kažkaip žino, kad aš neateinu 🤔 ir nusprendžia pasiimti lengva fraga per siena. 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas beautiful_lie Parašė Balandžio 13, 2019 Veteranas Share Parašė Balandžio 13, 2019 + reikia ban 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
҂ 爪卂丂卄卂 ҂ Parašė Balandžio 14, 2019 Share Parašė Balandžio 14, 2019 Net visa posta apie mane padare, kokį burbulą išpūtė Falconas. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
҂ 爪卂丂卄卂 ҂ Parašė Balandžio 14, 2019 Share Parašė Balandžio 14, 2019 + MausEE kai žaidem mm, klausė ar turiu kokių čytų, prašė, kad duočiau link jei turiu. Dar noriu pridurt, kad visas serveris užpludytas čytais, apmažėtu čyterių jei only prime. Ir būtų geriausia, kad norintys žaisti BX serve, turėtų pirmiausia Forume prisiregistruoti. Patarimai tik, o dėl savęs aš nesivarginsiu, unbano nemaldausiu, yra kaip yra, kiekvienas susidaro savo nuomone ir ja išreiškia įvairiais būdais, falcON pasirinko gan salty ir toxic būda įšvadindamas mane ''Čyteriu, debilu ir t.t''. FalcON reputacija susigadinai adminams verkdamas, pats Casual ir Cyron susidarė bloga nuomonę apie tavę, lik sveikas ir nebūk pridūrka, nelaižyk adminams batų. 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
҂ 爪卂丂卄卂 ҂ Parašė Balandžio 14, 2019 Share Parašė Balandžio 14, 2019 1 minute prieš, vericas said: turbut dar nepamate jie kad cheatini... nepagalvojai Taip cheatinu tegul demo žiuri visiem papasakok, į mane visą dėmesį sutelkia kai DM servas be adminu, o public serve kada čia spinbotai vaikšto, + susitvarkykit autoban sistema, nekaltus žmones banina. Jovalas tam jūsų serve. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Tūzas♠ Parašė Balandžio 15, 2019 ★Vip★ Share Parašė Balandžio 15, 2019 12 valandas prieš , ҂ 爪卂丂卄卂 ҂ said: Taip cheatinu tegul demo žiuri visiem papasakok, į mane visą dėmesį sutelkia kai DM servas be adminu, o public serve kada čia spinbotai vaikšto, + susitvarkykit autoban sistema, nekaltus žmones banina. Jovalas tam jūsų serve. Nepatinka, nežaisk 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ falcON? Parašė Balandžio 15, 2019 Author ★Vip★ Share Parašė Balandžio 15, 2019 16 valandas prieš , ҂ 爪卂丂卄卂 ҂ said: + MausEE kai žaidem mm, klausė ar turiu kokių čytų, prašė, kad duočiau link jei turiu. Dar noriu pridurt, kad visas serveris užpludytas čytais, apmažėtu čyterių jei only prime. Ir būtų geriausia, kad norintys žaisti BX serve, turėtų pirmiausia Forume prisiregistruoti. Patarimai tik, o dėl savęs aš nesivarginsiu, unbano nemaldausiu, yra kaip yra, kiekvienas susidaro savo nuomone ir ja išreiškia įvairiais būdais, falcON pasirinko gan salty ir toxic būda įšvadindamas mane ''Čyteriu, debilu ir t.t''. FalcON reputacija susigadinai adminams verkdamas, pats Casual ir Cyron susidarė bloga nuomonę apie tavę, lik sveikas ir nebūk pridūrka, nelaižyk adminams batų. Lengviausias budas pries draugelius pasiteisint tai ''falconas pisa prota'' arba ''falconas isverke'', kai irodymai pries nosi numesti. Jei draugeliai ne tokie pat buki, pamatys. O kad visi neva serve cytina tai net neverta komentuot, turbut lievesnio atmazo sugalvot nebegalejai. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
mausEE Parašė Balandžio 16, 2019 Share Parašė Balandžio 16, 2019 On 2019-04-14 at 23:31, ҂ 爪卂丂卄卂 ҂ said: + MausEE kai žaidem mm, klausė ar turiu kokių čytų, prašė, kad duočiau link jei turiu. Dar noriu pridurt, kad visas serveris užpludytas čytais, apmažėtu čyterių jei only prime. Ir būtų geriausia, kad norintys žaisti BX serve, turėtų pirmiausia Forume prisiregistruoti. Patarimai tik, o dėl savęs aš nesivarginsiu, unbano nemaldausiu, yra kaip yra, kiekvienas susidaro savo nuomone ir ja išreiškia įvairiais būdais, falcON pasirinko gan salty ir toxic būda įšvadindamas mane ''Čyteriu, debilu ir t.t''. FalcON reputacija susigadinai adminams verkdamas, pats Casual ir Cyron susidarė bloga nuomonę apie tavę, lik sveikas ir nebūk pridūrka, nelaižyk adminams batų. Vos pamatęs, kad tu čytini leavinau žaidimą, nekišk kitų jau 😄 dėkui dievo radau savintą match kodą, vienintelis matchas, kai su tavim žaidžiau. va dar ir match kodas, jeigu kas norėsit pasižiūrėt 😄 steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-cOA9b-hyRs2-isPSz-Qs8bi-P564E gerai, kad dar beužsukau į temą, gali eit į hlx, kur aš buvau ''čytas', galbūt ten pritapsi, pilna ten tokių, o administracija dėjus ant visų. Dar viename projekte čytu nebūsiu vadinamas. Ciaos adios amigo. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Kerk Parašė Balandžio 19, 2019 Veteranas Share Parašė Balandžio 19, 2019 On 2019-04-14 at 22:31, ҂ 爪卂丂卄卂 ҂ said: + MausEE kai žaidem mm, klausė ar turiu kokių čytų, prašė, kad duočiau link jei turiu. Dar noriu pridurt, kad visas serveris užpludytas čytais, apmažėtu čyterių jei only prime. Ir būtų geriausia, kad norintys žaisti BX serve, turėtų pirmiausia Forume prisiregistruoti. Patarimai tik, o dėl savęs aš nesivarginsiu, unbano nemaldausiu, yra kaip yra, kiekvienas susidaro savo nuomone ir ja išreiškia įvairiais būdais, falcON pasirinko gan salty ir toxic būda įšvadindamas mane ''Čyteriu, debilu ir t.t''. FalcON reputacija susigadinai adminams verkdamas, pats Casual ir Cyron susidarė bloga nuomonę apie tavę, lik sveikas ir nebūk pridūrka, nelaižyk adminams batų. Siaip ilgu anekdotu nemegstu, bet sitas geras. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar