Nothing Special Parašė Sausio 14, 2019 Share Parašė Sausio 14, 2019 na ka, tauta, gavau is Tuzo bana "pasikeisk nick" 30 min, pries bana negavau nei jokio perspejimo, nieko. prasedejau su tuo nicku 2 mapus serve, jis visa ta laika buvo, nieko nesake, o tada pistelejo bana. tikiuosi atitinkamu veiksmu is auksciau:) 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ LittleOne Parašė Sausio 14, 2019 ★Vip★ Share Parašė Sausio 14, 2019 maciau sita varianta,pats serve buvau,jokiu ispejimu nebuvo. gg 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Nothing Special Parašė Sausio 14, 2019 Author Share Parašė Sausio 14, 2019 krv juokingi, tai tipo savao pavarde kas nors uzsidetu, sutaptu ji su admino ir galetu banint? :DD o klarity prei ko cia ispejimas? jis cia apsoliuciai ne prei ko Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ LittleOne Parašė Sausio 14, 2019 ★Vip★ Share Parašė Sausio 14, 2019 3 minutes prieš, DaTroller said: Sveikas, atitinkamas veiksmas bus priimtas, nesijaudink ir tai yra tavo bausmes prailginimas iki savaiteles 🙂 Netoleruojame kitu, ypac administratoriu asmenines informacijos viesinimo. Net jei tai yra viesai visiem prieinama informacija internete, jos skleist ar perduoti be to zmogaus leidimo tu neturi teises :). Naujas 2018 metais isejas istatymas pagrys si mano teigini, pavardes tu neturi teises viesint, prasyt, reikalaut ar dalint, net jei ir istatymas leistu, mes to netoleruojame nes saugome administratoriu tapatybes. Nuo kada tave adminas turi ispet kad neviesintum jo info kai zala jau padaryta ir visi zino jo tapatybe? Claricui ispejimas - kita bausme savaite Nothingas - 1 week ban. Klausimu bus? troli kur tu matai info viesinima? ar jo vardas paminetas,parasyk tam paciam fb Matuzas tau ju osmes pora simtu Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ LittleOne Parašė Sausio 14, 2019 ★Vip★ Share Parašė Sausio 14, 2019 nera atskleista jokia tuzo info.banas uz nieka. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Nothing Special Parašė Sausio 14, 2019 Author Share Parašė Sausio 14, 2019 realiai nieks net nesuprastu kas per nick, jeigu nezino ir taip asmenines info Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Tūzas♠ Parašė Sausio 14, 2019 ★Vip★ Share Parašė Sausio 14, 2019 ėėė, o kodėl būtent mano pavardė, o ne kito? tegul kiti adminai demo pasižiūri tiek Cache mape, tiek Overpass ir supras apie ką aš, galėjau tiek mutint tave ilgam laikui ir t.t. bet tiesiog gavosi paprastas 30min banas Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Nothing Special Parašė Sausio 14, 2019 Author Share Parašė Sausio 14, 2019 cia dar sugalvot reiktu kad pavarde ant nicko uzrasyta, zmogus su tokiu nicku ateitu pirma karta i serva ir jus irgi ji banintumet? :DD Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Nothing Special Parašė Sausio 14, 2019 Author Share Parašė Sausio 14, 2019 su kultivatorium lygiai taip pat vienas kito vardais pasivadine buvom, tai dabar ir ji baninsit uz tai kad mano varada atskelide? :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Nothing Special Parašė Sausio 14, 2019 Author Share Parašė Sausio 14, 2019 (redaguota) va prasau Redaguota Sausio 14, 2019 Nothing Special Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Tūzas♠ Parašė Sausio 14, 2019 ★Vip★ Share Parašė Sausio 14, 2019 man asmeniškai nepatinka tas vat, kad ir dabar parodei tą ss, kur aš matausi.. gi nedurnas aš, aš supratau viską, jog mano fb davė tau clarity, paminėjai tiek mano miesto pavadinimą, tiek apie mano nuotrauką su sese 1 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ LittleOne Parašė Sausio 14, 2019 ★Vip★ Share Parašė Sausio 14, 2019 koki dar miesta lol? o sese paminejau nes norejau ja nuziuret 😂😂😂 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Tūzas♠ Parašė Sausio 14, 2019 ★Vip★ Share Parašė Sausio 14, 2019 Yra demo, pažiūrės kiti adminai, aš gerai pamenu kas ir kaip buvo, savo pasakiau 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Nothing Special Parašė Sausio 14, 2019 Author Share Parašė Sausio 14, 2019 @DaTroller tai dabar i kultivatorius bana gaus uz mano varda, nes man nepatinka? :d Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ LittleOne Parašė Sausio 14, 2019 ★Vip★ Share Parašė Sausio 14, 2019 2 minutes prieš, DaTroller said: Pries darant atsiklauskite zmogaus ar jis nieko pries ir ar jam tas netrugdo! Pvz man butu px, mano pavarde ir taip zino kas antras arba susirast gali. uzsidesiu tarkim nick koki gerasis,gausiu ban nes tai bus tavo fb viesinimas? manai tave surastu kas pagal pavarde vien? maciau situacija ir zinau kas buvo, todel as uz nothinga lol. nezinociau kas buvo net nerasyciau cia. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ LittleOne Parašė Sausio 14, 2019 ★Vip★ Share Parašė Sausio 14, 2019 2 minutes prieš, DaTroller said: Kur tu nerasysi kai kartu kykenote kaip bestukai 😄 Pasigydikite nebesvaik gal jau :DD blet troli kuo toliau tuo chujovesnis darais, seniau dar normalekas buvai, db kazkoks nebetoks Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Tūzas♠ Parašė Sausio 14, 2019 ★Vip★ Share Parašė Sausio 14, 2019 aš toks, anoks, kuom tau mano pavardė užkibo, kaip aš atrodau? xdd ar aš sesę turiu ir t.t. nekišk nosies kur nereikia, nes ir taip šūdina jau Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Nothing Special Parašė Sausio 14, 2019 Author Share Parašė Sausio 14, 2019 as nesakau, kad netycia, as sakau, kad tie kas jo ir taip nezino, nesupras ir nicko Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ LittleOne Parašė Sausio 14, 2019 ★Vip★ Share Parašė Sausio 14, 2019 4 minutes prieš, Tūzas♠ said: aš toks, anoks, kuom tau mano pavardė užkibo, kaip aš atrodau? xdd ar aš sesę turiu ir t.t. nekišk nosies kur nereikia, nes ir taip šūdina jau neprakaituok mažuti,kam tie nervai draugiskai mes cia diskutuojam gi Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Roach Nigga Parašė Sausio 14, 2019 ★Vip★ Share Parašė Sausio 14, 2019 Isties esu pasibaisejes tokiu nothingo poelgiu. Zardej uz tokius prikolus uhhh... Net geriau nesakysiu, ka daro... Palieku jusu vaizduotei. Draugiskasis kaimynas L3m0N 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas fylzas Parašė Sausio 14, 2019 Veteranas Share Parašė Sausio 14, 2019 O nafik lysti prie žmogaus. Jums juokinga, jam ne, tai manau verta atsipisti ir susitaikyti, kad teks gauti šiokias tokias nuobaudas, o ne toliau mazintis ir bandyti išvengti, kas ir taip aišku. Gal jums vienaip atrodo(Nothingui ir Clarity), bet iš šono, kai esi neutralas viskas kitaip atrodo ir viskas eina prieš jus. 1 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Nothing Special Parašė Sausio 14, 2019 Author Share Parašė Sausio 14, 2019 tai i mano klausima taip nieks ir neatsake 😄 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Pikčiūrna Parašė Sausio 14, 2019 Veteranas Share Parašė Sausio 14, 2019 ahaha debilizmas cia 😄 @Roach Nigga zardej ne taip jau ir baisu 😄 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas s0luti0n Parašė Sausio 14, 2019 Veteranas Share Parašė Sausio 14, 2019 Neutraliai cia paziurejus i sita situacija pritarciau trolio sprendimui. Nothingai jei tu klausi ar tas kuris tavo varda uzsidejes turetu gaut bana - taip. Jei tu iskart serve budamas adminui pasakai, kad kitas zaidejas bandydamas tave provokuot dedasi nicka su tavo vardu, adminas atitinkamai sureaguos. Nebandyk dabar vartytis sita lieva atmazke, nes dar pats minejai, kad jus kaip draugeliai viens kito vardus buvot uzsideje. Tuzas, kaip supratau, tau ne draugelis kad jo varda taip deliotumeis. Kaip ir vertikas minejo, saveite po unbano, kuris buvo uz info platinima, ir vel cirkas tesiasi. Apsvarstyciau ta unbana. Peace. 1 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Nothing Special Parašė Sausio 14, 2019 Author Share Parašė Sausio 14, 2019 7 minutes prieš, s0luti0n said: Neutraliai cia paziurejus i sita situacija pritarciau trolio sprendimui. Nothingai jei tu klausi ar tas kuris tavo varda uzsidejes turetu gaut bana - taip. Jei tu iskart serve budamas adminui pasakai, kad kitas zaidejas bandydamas tave provokuot dedasi nicka su tavo vardu, adminas atitinkamai sureaguos. Nebandyk dabar vartytis sita lieva atmazke, nes dar pats minejai, kad jus kaip draugeliai viens kito vardus buvot uzsideje. Tuzas, kaip supratau, tau ne draugelis kad jo varda taip deliotumeis. Kaip ir vertikas minejo, saveite po unbano, kuris buvo uz info platinima, ir vel cirkas tesiasi. Apsvarstyciau ta unbana. Peace. taigi aiskiai matos fb chate, kad jis parase, kad jam px, o paskui bana po valandos piso, su tuo nicku buvau nuo atejimo i serva siandien ir jis ji mate visa laika, o bana nusprende duot tik po geros valandos😄 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai