Jump to content
Create New...

m1r0x i Adminus


m1r0x

Rekomenduojami pranešimai

  • ★Vip★

1. Nick zaidime bei amzius (N-18) -  m1r0x arba Miro  24m.
2. Jusu STEAM_ID :                                          STEAM_1:0:25635585
3. Trumpai papasakokite apie save ir kodel norite tapti Adminu?  Noriu prisideti prie tvarkos serveryje. Manau esu atsakingas asmuo.. Aišku gali būti daug kam nepatinku, dėl savo aštraus humoro jausmo. Būna ir susipykstam su kokiu žaidėju , bet čia visiems pasitaiko. Manau budamas adminu i viską visai kitaip žiūrėčiau, bučiau griežtesnis su nusižengeliais. Tikrai nepasikelčiau savo ego gaudamas admin privilegijas ir jomis nepiknaudžiaučiau. Stebėčiau itartinus žaidėjus , pagaves cheateri būčiau labai laimingas,  bei pateikčiau irodymus arba argumentus dėl ko žmogus nusižengė. Likčiau savimi , tik labiau sutelkčiau dėmesi į serverio tvarką ir žaidėjų elgesį. Beto turiu patirties ir esu draugiškas. 
4. Ar esate kada nors buve administratoriumi? Esu.
5. Kokiame serveryje buvote? Ant cs:go neteko. Teko and cs 1.6. Principas tas pats, admino  komandos irgi panašios. Buvau tokiose projektuose kaip Ngen , Azero , Tauras , Hell. Turėjau pagrindini adminą ant Azero ir Turėjau savo projekta Dzx su 3 pilnais Zombie mod'o serveriais. Kogero tokiu neatsiminsite , nes tai buvo labai senai. Kai buvo 1.6 cs'o bumas.

6. Kiek laiko praleidziate musu serveriuose? (apytiksliai i diena, i menesi)  Ivairiai. I diena apie 1-3h, nuo 3 iki 5 dienu per savaitę. 
7. Kurio serverio administratoriumi norite tapti (#1, #2, dm servas)  2 serveris.
8. Ka darytumete, jeigu zaidejes (galbut netgi draugas) nusizengtu taisyklems? Bausčiau taip pat , kaip ir visus kitus nusižengusius taisyklėm.Priklauso kokia taisyklė buvo pažeista. Tarkim rėkimas i mikrofona, ispėjimas, jeigu žaidėjas nereaguoja į ispėjimą - mute. 
9. Kaip dar zadate prisideti prie projekto be tvarkos priziurejimo? Galiu, but atsakingas už tam tikra skilti forume. Prisidėčiau prie eventu donate, ka jau esu dares ir prieš tai. 
10. Jeigu jus rekomenduoja kitas administratorius, cia galite parasyti jo nick, arba jis gali pats parasyti +rep temoje. Ko daugiau balsu surinksite, to didesnis sansas jums tapti administratoriais.Leisiu jiems patiems pasireikšti.

Jeigu turit man kokios nors kritikos , arba argumentu del ko butent negaliu buti adminus, rasykite i komentarus. Ir taipogi ačiū tiems, kas  palaiko mane ir galvoja kad puikiai tikčiau šitam projektui

  • Like 3
  • Suglumęs 1
  • Pakeliam 7
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti

Jeigu turite paskyrą, prisijunkite

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite mūsų forume.

Registruotis

Prisijungti

Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.

Prisijungti dabar
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search