vuzki Parašė Gruodžio 22, 2018 Share Parašė Gruodžio 22, 2018 Siandien apie 12 valanda gavau mute nuo flashbang to ass admino DM serveryje uz tai kad jis pradejo bazarint pirmas stumt ant visu ir aisku as atsikirtau :) uz tai kad atsikirtau jis man dejo mute. Ir nuejau i Bahuru antra serva paklausiau ar jis man dejo mute ir t.t. ir dar prie to pacio dejo gag 1000 mins berods. idk idk . Nice admins :) ! 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ wokeN Parašė Gruodžio 22, 2018 ★Vip★ Share Parašė Gruodžio 22, 2018 Tu pasakyk kada tai įvyko, kaip adminai patikrins ar bausmė buvo uždėta neteisingai? @flashbang to ass Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas flashbang to ass Parašė Gruodžio 22, 2018 Veteranas Share Parašė Gruodžio 22, 2018 (redaguota) dėl privato čia neturi jokios esmės, atėjai į publicą, pradėjai ant manęs stūmti, ir pats publice gavai gagą. Siūlyčiau atsisiųsti demo, kuriame mes žaidėme, ir kaip aš tave perspėjau, jog mūtinsiu, o čia atėjąs dabar verki. AŠ TAVE PERSPĖJAU, kad mūtinsiu. PS. Tipo čia kietas, nukirpai, kad parodytum, kad aš pirmas tau parašiau? Žiūrėk dabar. 😄 Serveryje aš tavęs neprovokavau, tave raminau, nepavyko - užmėčiau mute. " 22 Dec 2018 11:57:36 apsiraminam [LT]BACHURU SERVAS-DM★MultiMode★PRO★ 22 Dec 2018 11:57:31 agirdi vuzki [LT]BACHURU SERVAS-DM★MultiMode★PRO★ Įrodymai, kad tave raminau, bet vistiek įžūlai bendravai su serverio žaidėjais, tad bausmė - tinkama. GOOD LUCK. O MUTE GAVAI TIK 180 MINUTES T.Y 3 VALANDAS (DM SERVE) , o publice gavai 1k gagą man atrodo, jog įžeidinėjai, kadangi aš ten ne adminas, tai gavai iš kito admino mute iš pointo man atrodo. Redaguota Gruodžio 22, 2018 flashbang to ass 1 1 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas fylzas Parašė Gruodžio 22, 2018 Veteranas Share Parašė Gruodžio 22, 2018 duanas tas flashbangas, ir autistas, ir jobanas xd 2 1 1 1 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas flashbang to ass Parašė Gruodžio 22, 2018 Veteranas Share Parašė Gruodžio 22, 2018 (redaguota) Prieš 1 Valandą, fylzas said: duanas tas flashbangas, ir autistas, ir jobanas xd matai kaip buna 😞 nežinojau, kad aš toks.. 😄 Butu mano valia uz tokius prikolus, dar ir silenced uzmesciau. Redaguota Gruodžio 22, 2018 flashbang to ass Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Zuba Parašė Gruodžio 22, 2018 ★Vip★ Share Parašė Gruodžio 22, 2018 @vuzki senukas, pasiziurek, kaip pats elgiesi. 3 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas flashbang to ass Parašė Gruodžio 22, 2018 Veteranas Share Parašė Gruodžio 22, 2018 http://stats.bachuruservas.lt/player_histories/chat/57409 čia priežastis tau vuzki kodėl tave adminas užmūtino antram serve, o dm - puikiai girdisi kaip elgies "kultūringai" Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas s0luti0n Parašė Gruodžio 22, 2018 Veteranas Share Parašė Gruodžio 22, 2018 Nepraeis pro mano akis toks bendravimas i adminu puse. Tau svenciu proga nuo manes 5dienu silence. Geru Svenciu! 2 3 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai