Jump to content
Create New...

Kickinimas už FPS


DNA | csgobounty.com cs.money

Rekomenduojami pranešimai

Žaidimas: CSGO

Serveris: #2

Nuo šiandien pradėjo kickint iš serverio už fps. Pagal error lentelę fps turi būti >60, tačiau net jeigu per savo laptopą nustatau fps_max 0 (išjungiu fps apribojimą) mane visvien kickina iš serverio ir meta tą pačią lentelę.

Nežinau ar taip yra tik man ir, ar šitas nustatymas buvo įjungtas per klaidą ar specialiai (kad ir kokia tam būtų priežastis), bet būtų labai gerai, kad šį nustatymą išjungtumėte. 

Screenshot_67.thumb.png.34f73cafeb7d7fd2d1f0770256153c36.png

  • Nusiminęs 1
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • Administratorius
2 valandas prieš , DNA | csgobounty.com cs.money said:

Jei pasidarau fps_max 0, tarp csgo ir pelės paslinkimo atsiranda ~0.5s delay, todėl pasidaro gana sunku normaliai nusitaikyt. todėl ir žaidžiu su 60fps.

Pirma kart girdziu , kad del fps_max 0 atsiranda puses sekundes delay ant peles..... Na bet tiek to 🙂 o jei nori zaist su 60fps tai ir rasyk fps_max 60 ir nieks nieko nekickins. Csgo neduoda zaist su maziau nei 60 fps. Net jei tu ir pasidarytum fps_max 40 fps nusistotu ant minimumo t.y 60. Ir jei tavo pc nelaiko sito minimumo,  tai geriau negadint nervu nei sau, nei kitiems. 

Bet is patirties galiu drasiai sakyt, kad fps riboti neverta ir visada naudot fps_max 0, nes ribojant fps kartais atsiranda toks 'micro' lagas ( input delay). Labai jis ten netrukdo, bet kartais uzknisa.

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Jei per csgo settingus išjungiu Laptop power saving (per pačio laptop power saving settingai padaryti ant max performance btw), man atsiranda input lagas, ir per 3 metus, kiek žaidžiu csgo, kad ir ką bedaryčiau jis išlieka. Net ir išjungus power saving (per csgo) ir išjungus fps limitą, man fps visvien palieka 58-60. Nesvarbu ar aš perrašau cs, ar net visą OS, tas dalykas išlieka. Kitas dalykas, kam reikia serveryje įjungti tą minmum fps ribojimą???? Iki tol visi normaliai žaidė ir nebuvo jokių bėdų. O dabar net nebeina prisijungti į serverį. Ir nereikia sekti pasakų, kad "Csgo neduoda zaist su maziau nei 60 fps.". Tik per paskutines 1-2sav. nebeina prisijungti nei į vieną bachūrų servą dėl to nelemto fps ribojimo. Iš kur žinau kad tas fps ribojimas uždėtas TIK bachūrų serveryje? Iš to žinau, kad į VISUS serverius, (ir turiu omenyje VISUS) eina prisijungti ir žaisti normaliai, išskyrus bachūrų.

Mano pasiūlymas būtų išviso išjungti šį bereikšmį nustatymą (ar apsaugą, kad ir kaip ji vadinasi..), kadangi iš jo nauda tik tokia, kad žmonės, kurie neturi žaidimam skirto kompo (įskaitant mane) nebegali žaisti Jūsų serveriuose.

Redaguota DNA | csgobounty.com cs.money
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • MaSk locked this tema
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search