ruslan ] Parašė Rugpjūčio 31, 2018 Share Parašė Rugpjūčio 31, 2018 (redaguota) Sveikučiai, taigi iškart einu prie reikalo, buvau užtildytas administratoriaus ( Išsišokelio ) crisscros man atrodo. Atrodo esu kaip ir negėręs bet šis administratorius neranda savo vietos. Jis mane užtildė, išprovokavęs. Iš pradžių sakė įsijungti mikrofoną ir pakalbėti 15- mečio balselių :D :D ( nors pajibat, kad man daugiau ir nenustebčiau jei dar esu ir už jį viresnis :D :D ) padariau cs rr dėl šio apgailėtino padaro, mikrofonas vis tiek neveikė, tada parašiau, kad pajibat dėl tokio duheli* mikrofono nejungsiu daugiau. Tada šis dėjo man bausmę 1200. Manau, kad gal ir buvau vertas gag bet ne tiek daug :)) O administratoriau crisscros ( pajibat man ant tavęs ). Taipogi jis prisikabina prie žaidėjų, kad šie jam numestų steam main linka, o šie galbūt nemato ir tada šis p*** prota visiem. @DaTroller Redaguota Rugpjūčio 31, 2018 ruslan ] 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
ruslan ] Parašė Rugpjūčio 31, 2018 Author Share Parašė Rugpjūčio 31, 2018 Dabar, vericas said: buvau serve, pats pradejai. Taip, aš galbūt jį ir užkabinau, bandžiau paaiškinti, kad serverio žaidėjas galbūt buvo susitelkęs į žaidimą ir šis nematė jo žinutės, dėl to jo nereikia kaip nors žeminti, bet jis jaučiasi auksčiau už kitus. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ CrissCross Parašė Rugpjūčio 31, 2018 ★Vip★ Share Parašė Rugpjūčio 31, 2018 (redaguota) esme baustas kelinta kart? pirmam kartui niekas tiek neduoda o kadangi esi pas mus laido riteris gavai tiek kiek esi vertas :) sedejo kitas admin serve ir mate kiek laiko rasiau tau ramiau nes bus gag esme esi kaltas ir dar ieskai kazkokios tiesios??? tiesiog ramiai pabuk ta savaite o poto zuirek ka rasineji nes jei nesugebi kazka protingo parasyt geriau y nespausk :) Redaguota Rugpjūčio 31, 2018 CrissCross Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
ruslan ] Parašė Rugpjūčio 31, 2018 Author Share Parašė Rugpjūčio 31, 2018 Dabar, vericas said: pats dar girdejau tau sake,nepradek cia rasyt. Ką aš negaliu už stoti kito žaidėjo? Kas man uždraus tai daryti? Aš tik bandau braindeadui paaiškinti, kad ne visada žaidėjai mato, ko iš jo nori administratorius. 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
ruslan ] Parašė Rugpjūčio 31, 2018 Author Share Parašė Rugpjūčio 31, 2018 1 minute prieš, CrissCross said: esme baustas kelinta kart? pirmam kartui niekas tiek neduoda o kadangi esi pas mus laido riteris gavai tiek kiek esi vertas :) sedejo kitas admin serve ir mate keik laiko rasiau tau ramiau nes bus gag esme esi kaltas ir dar ieskai kazkokios tiesios??? tiesiog ramiai pabuk ta savaite o poto zoirek ka rasineji nes jei nesugebi kazka protingo parasyt geriau y nespausk :) Antra karta nubaudei, nu ir kas? Dėl to čia kelsi savo taisyklęs? :DD Pajibat man ant tavęs. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ CrissCross Parašė Rugpjūčio 31, 2018 ★Vip★ Share Parašė Rugpjūčio 31, 2018 verticai matau i musu forumo "cry bureli" istojo naujas narys Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
ruslan ] Parašė Rugpjūčio 31, 2018 Author Share Parašė Rugpjūčio 31, 2018 Dabar, CrissCross said: verticai matau i musu forumo "cry bureli" istojo naujas narys Susikurk tu sau bureli '" lavonaizeris parazitas " nekomentuok ne į tema geriau, o aiškinkis neišpraustas padare. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Zuba Parašė Rugpjūčio 31, 2018 ★Vip★ Share Parašė Rugpjūčio 31, 2018 nu jo ;DDD as buvau tuo metu serveryje, tai galiu pasakyt, kad crisscrosas neprofesionaliai elgesi, ruslanas turi pilna teise pykti. 1 1 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ CrissCross Parašė Rugpjūčio 31, 2018 ★Vip★ Share Parašė Rugpjūčio 31, 2018 (redaguota) laido riteris ir vaikas palyginussu jo leksika nemanau kad yra izeidimas ar zeminimas zaidejo ir dar pries tai 3/4 kartus buvo rasyta kad raminas arba bus gag prasidejo keiksmai gavo bausme kas dar neaisku? 12000 min mazai galejau sleptis uz admin ir duot daug daugiau nes buvo izeidinejimas admin bet savaite pats tas manau Redaguota Rugpjūčio 31, 2018 CrissCross Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
ruslan ] Parašė Rugpjūčio 31, 2018 Author Share Parašė Rugpjūčio 31, 2018 Dabar, CrissCross said: laido riteris ir vaikas palyginussu jo leksika nemanau kad yra izeidimas ar zeminimas zaidejo ir dar pries tai 3/4 kartus buvo rasyta kad raminas arba bus gag prasidejo keiksmai gavo bausme kas dar neaisku? 3/4 kartus :DDDDD Tu man parodyk tai . :D Iš tavo poelgio tu esi darželis o ne vaikas , taip, kad mesk pro langa savo kompa, kartu ir pats gali iššokt. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Zuba Parašė Rugpjūčio 31, 2018 ★Vip★ Share Parašė Rugpjūčio 31, 2018 Ruslanas turi pilna teise issakyti savo nuomone ir klausti kas jam neaisku. Kaip verticas sake jam buvo pasakyta, kad nepradek, bet cmon... Ka pradet? Net durnas isklauses suprastu, kad Crisscrosas provokavo ir shudus snekejo ir galiausiai sulauke ruslano pikto atsako - ''duhelis'' . At the end of the day taip, isprovokuotas buvo ruslanas, bet tai padare adminas....... Kaip supratau jie turi beef tarpusavyje, todel reiktu kazko imtis, nes tai kartosis isvien. 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
ruslan ] Parašė Rugpjūčio 31, 2018 Author Share Parašė Rugpjūčio 31, 2018 (redaguota) Klausau @DaTroller, bet negaliu žiūrėt ką jūs čia šnekat... Kelkit kokius nors įrodymus , tie jūsų kažkokie parašyti žodžiai be įrodymų yra tas pats, kas pasakyt, kad aš Bs savininkas. Peace. Redaguota Rugpjūčio 31, 2018 ruslan ] Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
ruslan ] Parašė Rugpjūčio 31, 2018 Author Share Parašė Rugpjūčio 31, 2018 :DDDDDDDDDDDD Man atrodo troli tu pažiūrėjęs visų žaidėjų chata ka jie taipogi rašinėje, tai gauti visi toki pat gaga :) Bet ką padarysi, tavo taisyklės :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
ruslan ] Parašė Rugpjūčio 31, 2018 Author Share Parašė Rugpjūčio 31, 2018 Dabar, DaTroller said: Gi pats norejai kad kelciau kokius nors irodymus, o tai padares privalau remtis taisyklemis ir tave bausti 🙂 Gi jau tavo chat ir pries savaite maciau ir kokias pievas rasai, kaip zemini musu zaidejus ypac Rimvi. Gerai, surask kur ir koks žeminimas buvo su tuo Rimviu, gal ir pasišaipau, taipogi ta daro visi žaidėjai, ne vienas taip elgiuosi. Doneitint už tokias daromas pievas tikrai nesiruošiu. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ CrissCross Parašė Rugpjūčio 31, 2018 ★Vip★ Share Parašė Rugpjūčio 31, 2018 nz kaip kiti admin bet jei zmogu zinau jei jis cia ilgai losia i ji kitaip ziurima ir galima kartais praleist pro akis viena ar kita zodi bet kaip tu naujas ir leidi sau per daug tdl ir juokiu nuolaidu is mano puses tokiem kaip tu nebus Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
ruslan ] Parašė Rugpjūčio 31, 2018 Author Share Parašė Rugpjūčio 31, 2018 Dabar, CrissCross said: nz kaip kiti admin bet jei zmogu zinau jei jis cia ilgai losia i ji kitaip ziurima ir galima kartais praleist pro akis viena ar kita zodi bet kaip tu naujas ir leidi sau per daug tdl ir juokiu nuolaidu is mano puses tokiem kaip tu nebus Ta pastebėjau, kad senbūvių jūs iš vis neliečiat :DD Ph ar jie keikiasi ar dar kaip nors užgaulioja :D Žinoma administratoriai kaip visad bus užstoti. Nebeturiu komentarų . Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ CrissCross Parašė Rugpjūčio 31, 2018 ★Vip★ Share Parašė Rugpjūčio 31, 2018 Dabar, ruslan ] said: Ta pastebėjau, kad senbūvių jūs iš vis neliečiat :DD Ph ar jie keikiasi ar dar kaip nors užgaulioja :D Žinoma administratoriai kaip visad bus užstoti. Nebeturiu komentarų . tu pralosk serve 2/3 metus ir kai padarysi nauda serve ir i tave kitaip ziures o kadangi esi eilinis chamas sry nk negaliu padaryt :) Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai