Jump to content
Create New...

ruslan ]

Narys
  • Pranešimų skaičius

    33
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Viskas, kas parašyta nario ruslan ]

  1. Labas, noriu pasidalinti keliais darbais. Kritikuokit/vertinkit.
  2. ruslan ]

    Gavau bana

    Vac banned acc ant kurio ne aš žaidžiau 😄 tng vėl ta patį pasakot čia jum. va naujas main accountas 😄 https://steamcommunity.com/profiles/76561198039406286/
  3. ruslan ]

    Gavau bana

    25-08-2018, 19:13 ruslan ] Admin deleted Permanent (Unbanned) Randu tik šią datą.
  4. Jūsų Nick bei steam ID - smokepurpp https://steamcommunity.com/profiles/76561198039406286/Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( 1, 2 DM ) - 2.Ką darėte prieš gaunant baną - Prieš ilgą laiką buvau gavęs baną ant šio serverio, o paskui unbaną. Po kiek laiko bandžiau jungtis ir vėl buvo uždėtas banas, tada šiek tiek dariau pertrauką nuo csgo ir visai pamiršau užpildyti unban anketą. Kuris admin nubaudę ? - Neįsivaizduoju.
  5. ruslan ]

    Unban ruslan

    Jei būtų ne pirmas banas šiame serveryje tada drąsiai galėtum teigti, kad naudoju cheatus. Esu sąžiningas žmogus, bet, kadangi tu esi šiame serveryje aukščiau manęs, tau spręsti atbaninsi ar ne 😕
  6. ruslan ]

    Unban ruslan

    15e :), Nežinau, kodėl turėčiau cheatinti čia jei žaidžiu vienerius metus. Negalima ateiti su nauju steam accountu
  7. ruslan ]

    Unban ruslan

    Kaip tu gali būti atsakingas už ją kai parduodi kitam žmogui... Vienerius metus projekte žaidžiu ir tik dabar "" CHEATUS "" pajungiau?
  8. ruslan ]

    Unban ruslan

    Čia yra kita steam paskyra. Ką tik pirkta, kadangi senasis accountas buvo parduotas. Ir iš kur aš žinau, ką jis darys su tuo CSGO, jis daro ką nori, kadangi tai yra jo steamas.
  9. ruslan ]

    Unban ruslan

    Eik demo, ar ką pasižiūrėsi, kol dar įmanoma.
  10. ruslan ]

    Unban ruslan

    Kad ant vieno accounto tas vac`as ir tai ne aš žaidžiau 😄 Parduotas jis jau seniausiai @vericas
  11. ruslan ]

    Unban ruslan

    https://steamcommunity.com/id/Peilisvejasimenta https://steamcommunity.com/profiles/76561198396262203 https://steamcommunity.com/id/beagle112
  12. Jūsų Nick bei steam ID - RiGHT , dabartinis ( Naujasis accoutnas ) - https://steamcommunity.com/profiles/76561198039406286/ .. Senasis accountas -https://steamcommunity.com/id/AliukasKada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? ( 1, 2 DM ) - De_Dust2, 2serveris, 2019-08-19 19h20minKą darėte prieš gaunant baną - Nieko 😄Kuris admin nubaudę ? - vertickas
  13. ruslan ]

    Gag

    Ta pastebėjau, kad senbūvių jūs iš vis neliečiat :DD Ph ar jie keikiasi ar dar kaip nors užgaulioja :D Žinoma administratoriai kaip visad bus užstoti. Nebeturiu komentarų .
  14. ruslan ]

    Gag

    Gerai, surask kur ir koks žeminimas buvo su tuo Rimviu, gal ir pasišaipau, taipogi ta daro visi žaidėjai, ne vienas taip elgiuosi. Doneitint už tokias daromas pievas tikrai nesiruošiu.
  15. ruslan ]

    Gag

    :DDDDDDDDDDDD Man atrodo troli tu pažiūrėjęs visų žaidėjų chata ka jie taipogi rašinėje, tai gauti visi toki pat gaga :) Bet ką padarysi, tavo taisyklės :)
  16. ruslan ]

    Gag

    Klausau @DaTroller, bet negaliu žiūrėt ką jūs čia šnekat... Kelkit kokius nors įrodymus , tie jūsų kažkokie parašyti žodžiai be įrodymų yra tas pats, kas pasakyt, kad aš Bs savininkas. Peace.
  17. ruslan ]

    Gag

    3/4 kartus :DDDDD Tu man parodyk tai . :D Iš tavo poelgio tu esi darželis o ne vaikas , taip, kad mesk pro langa savo kompa, kartu ir pats gali iššokt.
  18. ruslan ]

    Gag

    Susikurk tu sau bureli '" lavonaizeris parazitas " nekomentuok ne į tema geriau, o aiškinkis neišpraustas padare.
  19. ruslan ]

    Gag

    Antra karta nubaudei, nu ir kas? Dėl to čia kelsi savo taisyklęs? :DD Pajibat man ant tavęs.
  20. ruslan ]

    Gag

    Ką aš negaliu už stoti kito žaidėjo? Kas man uždraus tai daryti? Aš tik bandau braindeadui paaiškinti, kad ne visada žaidėjai mato, ko iš jo nori administratorius.
  21. ruslan ]

    Gag

    Taip, aš galbūt jį ir užkabinau, bandžiau paaiškinti, kad serverio žaidėjas galbūt buvo susitelkęs į žaidimą ir šis nematė jo žinutės, dėl to jo nereikia kaip nors žeminti, bet jis jaučiasi auksčiau už kitus.
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search