Jump to content
Create New...

Popflash


Mantiruote

Rekomenduojami pranešimai

  • ★Vip★

As suprasciau , kad su visam laikui pasiimtum tuos zaidejus, bet po matcho jie visi sugrizta i masofke. Biski beviltiska, nes popflash nei konkurentai nei kazka, visiskai kita sistema. Manau mutindami, del popflash, tik gadinates bendravima tarpusavi. Viska draust pradedat po biski, greitu metu, negalesi net pabezdet kambari, nes kazkas is servo uzuos :))

  • Haha 2
  • Pakeliam 1
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • Pagrindinis Adminas

Per mic paklausi ar kas nori sulost fc ar popflash, jei kas atsiliepia, pridedi prie draugu ir privaciai tariesi, bet linkus metyt i chat cia biski per daug.

Datroli nieko cia per daug nepadarysi, tegul tariasi, bet ne spamina ir linku nemeta i chat.

  • Pakeliam 2
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

pora kartu chate gal gi galima numest link i ta popflesh :) nematau  nk blogo ir man netrukdo kaip paprastam mirtingajam :) yra adminai gali sudrausminti del spam :) o jei nera admin ir piktybiskai spam daro, serveryje geri zaidejai padeda votekick voteban votemute :)

Redaguota # Edga
...
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • ★Vip★

Kaip matai troli visi pasisako pries sita s taisykle isskyrus tuos kurie arba nieko nesupranta arba bando isiteikt, ypac clarity, kuris nesupranta kad kviest popflash ar mm yra realiai tas pats, bet sako mm galima, popo - ne:alas:. Viskas ka reik draust tai tik istisai spamint tuos kvietimus, del ko crissas tau pacioj pradzioj ir pasiskunde.

  • Pakeliam 1
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • ★Vip★

Mm eina zmones, kurie nusprendzia tiesiog nezinau - rimciau turbut pazaisti, popa lygiai tas pats.. Kai vyko bachuru 5x5 turnyras ir visi norejo isbandyti jegas, pasitreniruoti ir pns... Pasiuliau eiti popa ir nuo tada visiem prilipo jis, nes ten surenki hebra ir tiesiog gali pakonkuruoti pries zmones, kuriuos serve neitu, del didelio zmoniu kiekio... Realiai turnyras vyko pries kokius 3 menesius, ir tu popo matchu, tai ohohoho, kiek buvo, taciau nemanau, kad bent viena zmogu praradote is servo... O del grupes, tai tikrai visu nesukviesi, i nepamirstant fakto, kad kai jau renkam zmones, tai dazniausiai 6-8 jie buna pakviesti is musu friend listo ir grupes, bet vis tiek buna taip, kad truksta zmoniu ir tas nuejimas i serva ir paemimas vieno ar dvieju zmoniu, nieko nedaro...

  • Ačiū 1
  • Pakeliam 3
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • ★Vip★

hey fuck this. Tegu tik maziau problemu adminam. nukris rankytes nuo darbelio, ar papus smegenukai. Nepades tas gag, taigi friendlist yra. Tiesiog gerai lemon sako, truksta 1 nors apsiversk, tai random ta viena serve pasigauni x)

Davai tik konkorieziai bausme pasireguliuokit, ar verta del nekalto pop , kuris jum nei silta nei salta, gagint mantiruote, kuriam ir taip tik rasyt leidziat :)

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search