★Vip★ Movie2k Parašė Birželio 7, 2018 ★Vip★ Share Parašė Birželio 7, 2018 zuba grizk prie temos nesieskojes nauju priesu :D Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Roach Nigga Parašė Birželio 7, 2018 ★Vip★ Share Parašė Birželio 7, 2018 Bleeee tipo ne, juokinga, tai kad tu dar nesupratai, kad nieko nebus, bet vis tiek stengiesi:DD O man tai isties juokingos tos tavo pastangos ir tie atsakymai , kai berods kelis komentarus anksciau rasei kad man neatrasysi:DD beto, manau, kad ir kitiem cia esantiems smagu :) Nu bet nvm, gi susirinkom aptarti si baisu incidenta, kai gresme iskyla susireiksminusio vaiko sveikatai, tai ponas teskit... Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Princese Parašė Birželio 7, 2018 ★Vip★ Share Parašė Birželio 7, 2018 Nu blet, baik verkt, Zuba. Jau man dėl tavęs gėda darosi. Žliumbi tai daugiau už mane.. :D Zuba, 30min.. bausmė 30min. O išpūstas burbulas lyg būtum perm gavęs. Įkvėpk - iškvėpk. Suskaičiuok iki 10ties, nežinau, kas tau ten padeda nurimt. Pabandom gyvent draugiškai! Gi tai visai nesunku. 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ Movie2k Parašė Birželio 7, 2018 ★Vip★ Share Parašė Birželio 7, 2018 Zuba vaziuok i alytu aiskintis , mane pametesi. :dd Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai