Bulldozeris Parašė Balandžio 16, 2018 Share Parašė Balandžio 16, 2018 Anksciau zaisdavau sitam serve buvo viskas tvarkoje, aisku buvau gaves ban del mano buvusio nickname Bulldoser, nes copinau kazkoki csgo pro player, bet cia ne apie tai. Prisedu pr pc po 3-5menesiu pertraukos ir pyst banas ant servo :D ? Galit paaiskinti del ko ? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas s0luti0n Parašė Balandžio 16, 2018 Veteranas Share Parašė Balandžio 16, 2018 http://bachuruservas.eu/bans/index.php?p=banlist&advSearch=Dark&advType=name. Net du accountai tavo perm baninti sitam projekte. Gal IP uzdejo. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Bulldozeris Parašė Balandžio 16, 2018 Author Share Parašė Balandžio 16, 2018 tai cia del IP bano ? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ skycircle Parašė Balandžio 16, 2018 ★Vip★ Share Parašė Balandžio 16, 2018 Prieš 1 Valandą, Bulldozeris said: buvau gaves ban del mano buvusio nickname Bulldoser Ten buvo ne ban, o tave tisiog adminas iškickino iš serverio. Taip, čia ant ip ban. Nurodyk savo steam link koks yra. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ skycircle Parašė Balandžio 16, 2018 ★Vip★ Share Parašė Balandžio 16, 2018 (redaguota) Nors nebereikia džiaukis ban, dar užbaninsiu papildomus tavo acc. Trash nereikia serveriose. Su šituo ip buvai susikures 5 acc šitam forume iš tu acc 3 buvo kartai rašomi dėl unbano. O jei galvoji blogai gavai ban tai štai įrodymas "https://steamcommunity.com/id/buldozeriai455/" "Dark" gl hf sedek bane. Gal gerieji adminai atbanins tave kaip visa laika :). Redaguota Balandžio 16, 2018 skycircle 1 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ falcON? Parašė Balandžio 16, 2018 ★Vip★ Share Parašė Balandžio 16, 2018 1.Gauni ban 2. Palauki puse metu 3.Paverki forume 4.Gauni unban Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ skycircle Parašė Balandžio 16, 2018 ★Vip★ Share Parašė Balandžio 16, 2018 42 minutes prieš, falcON? said: 3.Paverki forume 4.Gauni unban Bet nesuprantu esmes kam baninti jei unbaninam :( 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ falcON? Parašė Balandžio 16, 2018 ★Vip★ Share Parašė Balandžio 16, 2018 33 minutes prieš, skycircle said: Bet nesuprantu esmes kam baninti jei unbaninam :( nu :( Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas s0luti0n Parašė Balandžio 16, 2018 Veteranas Share Parašė Balandžio 16, 2018 Sakyciau, kad su tokia istorija unban - minimum puse metu VIP. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ LittleOne Parašė Balandžio 16, 2018 ★Vip★ Share Parašė Balandžio 16, 2018 pirmas banas buvo mano,aiskus jis,nereik tokiu veikeju cia Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar