Goblinas Parašė Balandžio 3, 2018 Share Parašė Balandžio 3, 2018 Sveiki, noriu pranešti, kad esu uzbanintas bachūrų serve, nuo 2017-06-22, o esu užbanintas dėl dviejų priežaščių... 1. Jog naudojau admino nick'ą, nros tuo metu nežinojau jog negalima, nes nebuvau skaites taisyklių... 2. Už "wh", noriu pasayti, kad nesu cheat'ines CSGO žaidime niekada, o tuomet pamenu pataikiau "lucky shot'ą" per siena, ir mane žaidėjas kurį nušoviau pradėjo flame'int... Noriu pasakyti, kad aš nesu cheat'eris ir norėčiau gauti "antrą šansą" ir prižadu, kad daugiau niekada nesidėsiu admin nick'o... Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ falcON? Parašė Balandžio 3, 2018 ★Vip★ Share Parašė Balandžio 3, 2018 Tai ko iskart gaves bana nerasei, jei necytinai? Zinai, kad demo tik 3 dienas issisaugo ir speceliai lauki, kad nebebutu veliau irodymu? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Goblinas Parašė Balandžio 3, 2018 Author Share Parašė Balandžio 3, 2018 aš buvau rašęs, bet kiek pamenu neišsiunčiau ir maniau, kad išsiuncčiau, arba niekas nebuvo perskaitęs, nes nebuvau sulaukęs atsakymo... Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Goblinas Parašė Balandžio 3, 2018 Author Share Parašė Balandžio 3, 2018 btw, jei butu irodymai, tikrai atsiūsčicau.. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas s0luti0n Parašė Balandžio 3, 2018 Veteranas Share Parašė Balandžio 3, 2018 http://bachuruservas.eu/bans/index.php?p=banlist&advSearch=Marijuana&advType=name Cia sitas veikejas speju. VAC bano nera. Palieku sprest pagr. adminams. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Goblinas Parašė Balandžio 3, 2018 Author Share Parašė Balandžio 3, 2018 Taip, banintas v1tal1k, galiu numest ir steam ID http://steamcommunity.com/profiles/76561198292476818/ Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas yeetyeet Parašė Balandžio 3, 2018 Veteranas Share Parašė Balandžio 3, 2018 Aš tik pirmą punktą galiu pakomentuot. Taisyklių nežinojimas neatleidžia nuo atsakomybės. Tačiau dėt bana ilgam tikrai netikslinga. Manau viskas išsispręs Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Goblinas Parašė Balandžio 3, 2018 Author Share Parašė Balandžio 3, 2018 Aš ir tuo labai tikiuosi... Bėda kad ilgai tylėjau... Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ falcON? Parašė Balandžio 3, 2018 ★Vip★ Share Parašė Balandžio 3, 2018 Reiskia tiek ir terupejo, jei per 3 dienas nesugebejai issiaiskint arba tsg wh esi Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Goblinas Parašė Balandžio 3, 2018 Author Share Parašė Balandžio 3, 2018 Nu ble, buciau wh tureciau VAC, kiek h and cs, manai cytinciau? Kiek supratau cia beviltiska... 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pagrindinis Adminas Art Parašė Balandžio 3, 2018 Pagrindinis Adminas Share Parašė Balandžio 3, 2018 atbanintas 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Goblinas Parašė Balandžio 3, 2018 Author Share Parašė Balandžio 3, 2018 DĖKUI LABAI! <3 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti
Jeigu turite paskyrą, prisijunkite
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite mūsų forume.
RegistruotisPrisijungti
Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.
Prisijungti dabar