Jump to content
Create New...

2 srv Rank sistemos fix


Problemas.

Rekomenduojami pranešimai

  • Veteranas

Sveiki. Norėčiau būti išgirstas..  Ar nemanot kad Rank sistema atsiprašant šūdina? nes aš manau. pradėkim nuo to kad žmogus kuris atėjo katik į server be rank "silver" ir jis pradeda žaisti kartu taip? jis tavo priešas bėgu šaudyti bam bam bam... Miriau "NES JIS TIK ČIA SILVERIS" gavau -20 -25 taškus... gerai žaiskim ir vėl.. bėgu longa ir vel bam bam bam.. nužudė ir vel -20 -25 taškai.. žaiskim ir vėl bėgu bam bam bam!!! jis mirė.. gavau +2 +5 taškus... wtf? a jo jis gi silveris... o dabar rimtai kalbant ar nemanot kad nelogiška? ir dabar visi tik derankinasi? nes daug naujų žaidėjų ir tu bandai keltis rank bet tu negali nes? nes tu nušoves gauni 2,5 taškus o tu netenki apie -20 tai pagalvokit kiek kartu reikia nušauti kad pliusas būtų? daugiau nei pusė servo taip ir liko mg1 mg2 ir pora MGE viskas.. tiek laiko sistema ir nėra gražesnių rank "Nebent žlibas"  tai va noriu pasiūlyti padaryti paprasta rank sistema!!! Nušauni gauni +5  nužudo -5  ir tada žmogus kuris pašaudo ir būna visada + jis ir kelsis rank ir matysim žaidėjus su rank aukščiau už mg2.. nes dabar nebėra žmogaus kad žaistų dėl rank. kas mėn ar kas du darom Rank restartą ir viskas. galimas dar pasiūlymas TOP 3 apdovanori Nr.1 gauna 3 raktus Nr.2 gauna 2 raktus Nr.3 gauna 1 raktą. bet koks tikslas čia kaip pvz. Lauksiu kitų nuomonės.. ir ar sutinkat kad logiškai parašiau?   :)

  • Pakeliam 3
  • Sodinam 1
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • ★Vip★

Antrame serve užejau, kažkaip visi tik verkšlena kad išviso išimti tuos rank per taba, kad neberodytu nes jie tipo aprauna serveri ir nenaudingi, bent jau taip isireiške dauguma.

Mano nuomone gal ir nereikia tu rank vistiek dydžiausias koks įmanomas pasiekti tai kiek mačiau tai mg2-mge, nebent kažkas turi pasikeles dar dydesni? :D

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • Pagrindinis Adminas

ne -20 gauni, o -10

bet jo pritariu reikia kazka keisti, nes tiek menesiu praejo, o visi mg2 sedi... tik gal reiktu +5 taskai uz nuzudima, +1 taskas uz hs, +2 taskai uz assist, +10 tasku uz c4 defuse/plant ir -5 uz mirti ? tada bent kazkiek i pliusa eitu ir rankas kiltu kurie pastoviai losia

  • Pakeliam 5
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • Pagrindinis Adminas
9 valandas prieš , deivius1 said:

Jau buvo bandyta daryt gi toki pat ratio tarp gain kai kill padarai ir tarp loss kai mirsti. Aktyvus neblogas zaidejas masiskai isivers I prieki ir jo niekas nebeaplenks. Kazka reik balansuoti ir keisti kad skilled zaidejas turetu stengtis kad islikt topose bet kad ir mid level zaidejai turetu sansa pasivyti.

 

tada nieko nebus, sita atskira sistema  neveiks pagal tavo chema, jei nori kad veiktu reikia sujungti su pagrindine statistika ir rankus paskirstyti pagal topa, o mask atskyre, nes buvo kazkokiu problemu...

tu teisus bus tokiu kurie isivers i prieki ir niekas neaplenks, bet tai geriau nei dabar, kad visi sedi vienodam ranke, be to po dvieju menesiu reikes subalansuoti tasku kiekius, kad nebutu per daug globalu.

"mid level zaidejai turetu sansa pasivyti" sansa jie turi, tik reikia nolifint,  rankas priklausys nuo skill+aktyvumas, aktivumas labiau

  • Pakeliam 1
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • Pagrindinis Adminas

2 variantai

1. +5 kill, +1 hs, +2 assist, +10 c4 plant/defuse, -5 mirtis,  nuimti tasku davima uz komandos laimejima, ir po 2men protingai sudeti rankus, pagal zaideju sukaupusius taskus ir cia nesvarbu kad vienas kitas bus sukaupes daug tasku kad kiti pasivyti negaletu, nes tikslas bus tik surinkti tasku iki globalo.

2. rankai pagal top statistika, top 1-5 globalai, top 6-15 supreme ir t.t. bet nzn ar mask padarytu sita.

reiketu spresti greiciau, nes vasario 1d. reiketu atidaryti nauja sezona

  • Pakeliam 1
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • Pagrindinis Adminas
58 minutes prieš, deivius1 said:

Ivedus art sistema, uzteks K:D ratio tureti 1,1:1 kad kylt I topa, kas too easy net man butu, bet jums spresti

Bet gi pats sakei nori, kad mid rank zaidejai galetu konkuruoti su best, tai mano variantas tinka visiems mid rank, kurie daug zaist ir gales pasiekti ta globala.

Su tavo siuloma sistema geriausiems zaidejams bus sunkiau pakelti globala, bet mid rank zaidejai nepakels, tik susilygins rankai tarp noobu ir mid zaideju.

o pagrinde reikes suderinti tasku kieki pasiekiama tarp ranku, kad nebutu per daug ar per mazai, sita manau po 2 men pasimatys kiek zaidejai prisirinke tasku.

 

 

Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • Veteranas

Manau būtų faina nuo vasario 1 paleisti fix rank bet kažin ar išeis. #Maskkurtu!! Reikia tavo sprendimo. Man visi jūsų varijantai patiko lauksim ką mask pasakys. Manau ir rank esmė kad žmogus nekristų labai jau.. norisi jau pamatyti spalvotų rankų ne vien mh1 mg2 :D

  • Like 1
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

  • Pagrindinis Adminas

Kiek zinau viskas gryzo kaip buvo anksciau, rankai bus skaiciuojami pagal pagrindines statistikos taskus ir sprendziat kiek per 3men surinko zaidejai tasku http://stats.bachuruservas.lt/players/csgo     patys auksciausi 20k+ tasku, tai kad globala pakelt jum reikes 15k tasku, supreme 12k, lem 10k ir t.t.

manau bus galima dar derinti surinkimo tasku kieki

  • Pakeliam 1
Link to comment
Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų

Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėte komentuoti

Jeigu turite paskyrą, prisijunkite

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite mūsų forume.

Registruotis

Prisijungti

Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.

Prisijungti dabar
×
×
  • Create New...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search