Bulldozeris Parašė Gruodžio 27, 2017 Share Parašė Gruodžio 27, 2017 Nesuprantu mane pastoviai kazkoks adminas kickina del mano nickname, ka jis reiskia sitam serve ar kazkoks adminas ar savininkas turi toki pati nickname ? btw sis adminas uzpisa mane, kickina pastoviai ir nepasako del ko negaliu pasilikti savo nickname ir neperseniausiai man sake duodu 5min pasikeisti nickname ir net nepraejus 1min kickino :D o dabar vel kickino ir raso 2/3 :DDDDDDD juokas ima negaliu Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Donis Parašė Gruodžio 27, 2017 Share Parašė Gruodžio 27, 2017 Tau buvo paaiskinta, kam nauja tema kuri ? Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Donis Parašė Gruodžio 27, 2017 Share Parašė Gruodžio 27, 2017 14 minutes prieš, Bulldozeris said: Nesuprantu mane pastoviai kazkoks adminas kickina del mano nickname, ka jis reiskia sitam serve ar kazkoks adminas ar savininkas turi toki pati nickname ? btw sis adminas uzpisa mane, kickina pastoviai ir nepasako del ko negaliu pasilikti savo nickname ir neperseniausiai man sake duodu 5min pasikeisti nickname ir net nepraejus 1min kickino :D o dabar vel kickino ir raso 2/3 :DDDDDDD juokas ima negaliu , Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Donis Parašė Gruodžio 27, 2017 Share Parašė Gruodžio 27, 2017 http://steamcommunity.com/id/BullDoser Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Bulldozeris Parašė Gruodžio 27, 2017 Author Share Parašė Gruodžio 27, 2017 mhmmmmm, nzn apie toki ciuva bet anyway dekui Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rokis Parašė Gruodžio 31, 2017 Share Parašė Gruodžio 31, 2017 pizeee nenaudoji wh bet gauni perma bana zjbsss aciu sousionai idijotas.ir kaip dabar iaiskkint jam kad nenaudoju wh? 5 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rokis Parašė Gruodžio 31, 2017 Share Parašė Gruodžio 31, 2017 Spoiler tu blet atsakyma parasyk o ne - rep metik. 7 valandas prieš , Rokis said: Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ skycircle Parašė Gruodžio 31, 2017 ★Vip★ Share Parašė Gruodžio 31, 2017 8 valandas prieš , Rokis said: pizeee nenaudoji wh bet gauni perma bana zjbsss aciu sousionai idijotas.ir kaip dabar iaiskkint jam kad nenaudoju wh? Perskaityk šita tema perskaites sukurk nauja tema, su 3. punkte pateikta anketa. Jeigu manai kad neteisetai gavai ban. Tada mes peržiuresim demo. 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas s0luti0n Parašė Gruodžio 31, 2017 Veteranas Share Parašė Gruodžio 31, 2017 @skycircle As net nesuprantu ko sitas zmogelis cia stresuoja. Pamates ji serve dar karta desiu bana. Atsisiuntes pigius cytus, po kiekvieno kill meta cheat reklama. Po tokio akivaizdaus wh net nesitikejau sulaukt @Rokis zinutes forume. Demo http://www.bachuruservas.eu/demos/server_1/20171231-033646-awp_india.dem.bz2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rokis Parašė Gruodžio 31, 2017 Share Parašė Gruodžio 31, 2017 (redaguota) 6 valandas prieš , s0luti0n said: @skycircle As net nesuprantu ko sitas zmogelis cia stresuoja. Pamates ji serve dar karta desiu bana. Atsisiuntes pigius cytus, po kiekvieno kill meta cheat reklama. Po tokio akivaizdaus wh net nesitikejau sulaukt @Rokis zinutes forume. Demo http://www.bachuruservas.eu/demos/server_1/20171231-033646-awp_india.dem.bz2 Ne tu ble durnas ar bisi prie meno. Jokio wh net naudot nenaudojau.Ir nereik isigalvot kad kaskokes reklamas mete. Isradineja cia blet dvirati ...... Redaguota Gruodžio 31, 2017 Rokis 4 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas s0luti0n Parašė Sausio 1, 2018 Veteranas Share Parašė Sausio 1, 2018 (redaguota) @Rokis Tu nevertas net minutes mano, ar kitu adminu, laiko.Tokie "idiotai" kaip as ir yra tam, kad naikintu tokius kenkejus kaip tu is sio puikaus projekto. Laisvas. Redaguota Sausio 1, 2018 s0luti0n 3 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas gedasXdd Parašė Sausio 1, 2018 Veteranas Share Parašė Sausio 1, 2018 On 12/31/2017 at 03:53, Rokis said: pizeee nenaudoji wh bet gauni perma bana zjbsss aciu sousionai idijotas.ir kaip dabar iaiskkint jam kad nenaudoju wh? Chate aiskei parasytas cytu puslapis kuris egzistuoja butent is tavo accounto kelis kartus kartojasi, taip kad laisvas. Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Pagrindinis Adminas Art Parašė Sausio 1, 2018 Pagrindinis Adminas Share Parašė Sausio 1, 2018 Atleiskit, bet cia kita tema, jei Rokis pageidauja apskusti savo bana, tegul susikuria savo tema ir isdesto visas pretenzijas... Tema rakinama 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai