Veteranas yeetyeet Parašė Gruodžio 12, 2017 Veteranas Share Parašė Gruodžio 12, 2017 1. Nick zaidime. YEET MEISTER2. Amzius N-18 . 183. STEAM_ID (tik originalu zaidima turintys zaidejai) STEAM_0:0:1198703714. Ar esate kada nors buve administratoriumi? Ne , nesu buvęs administratoriumi.5. Kokiame serveryje buvote? Nebuvau.6. Kiek laiko praleidziate musu serveriuose? Na manau jog 3-5 valandas tikrai praleidžiu.7. Kokio zaidimo administratoriumi norite tapti(TF2/CS:GO - kuriame serve?) CSGO - Pirmame serveryje.8. Ka darytumete,jeigu zaidejes keiktusi per mikrofona? Pažeidimui pasikartojus ne vieną kartą kartą įspėčiau , o jeigu įspėjimas nepadės, bausčiau pagal tai kaip nurodyta taisyklėse.9. Jeigu jus rekomenduoja kitas administratorius, cia galite parasyti jo nick. DaTrollis, Verticas.10. Kaip dar zadate prisideti prie projekto be tvarkos priziurejimo? (t.y Event rengimai, forum priziurejimas, dar kazkas kas butu naudinga projektui...Manau tikrai galėčiau padėti event'uose , nes mėgstu su žmonėmis komunikuoti. Galėčiau prisidėti prie prizinio event'ų fondo. Prie forumo priežiūros taip pat galėčiau prisidėti. Bet pagrinde norėčiau prisidėti prie bendros tvarkos priežiūros serveryje , nes matau , jog yra daug skundų dėl tvarkos trūkumo ir "didžiulio" kiekio nusižengusių. 1 1 4 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
★Vip★ skycircle Parašė Gruodžio 12, 2017 ★Vip★ Share Parašė Gruodžio 12, 2017 Skaitydamas kad administratorium neesi buves ir nelabai turi patirties nekažka. :/ Aktyvumas tikrai matosi kad buni serverije čia jau +. Tik biški nesupratau "nes matau , jog yra daug skundų dėl tvarkos trūkumo ir "didžiulio" kiekio nusižengusių. " Arba kažka aš negirdejau arba man niekas nesake ARBA kažką čia suveliai lol :D O iš mano puses tai +r3p aš Už (tik žiek nenuvilk ir po kokiu 2 menesiu tebebuk aktyvus) i will watch you 1 3 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas yeetyeet Parašė Gruodžio 12, 2017 Author Veteranas Share Parašė Gruodžio 12, 2017 3 minutes prieš, skycircle said: Skaitydamas kad administratorium neesi buves ir nelabai turi patirties nekažka. :/ Aktyvumas tikrai matosi kad buni serverije čia jau +. Tik biški nesupratau "nes matau , jog yra daug skundų dėl tvarkos trūkumo ir "didžiulio" kiekio nusižengusių. " Arba kažka aš negirdejau arba man niekas nesake ARBA kažką čia suveliai lol :D O iš mano puses tai +r3p aš Už (tik žiek nenuvilk ir po kokiu 2 menesiu tebebuk aktyvus) i will watch you Ne , esmė tame , jog viskas nėra blogai , tiesiog aš matau skundų nemažai dėl tvarkos trūkumo , tai pagalvojau tai parašyti 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Veteranas Problemas. Parašė Gruodžio 12, 2017 Veteranas Share Parašė Gruodžio 12, 2017 Visu 100% Už nes tikrai yra vienas iš aktyvių žaidėjū. :) 2 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Forumo Modas geronimo Parašė Gruodžio 13, 2017 Forumo Modas Share Parašė Gruodžio 13, 2017 Boy, please, priimkit ji, as noriu i pensija <3 1 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Nothing Special Parašė Gruodžio 14, 2017 Share Parašė Gruodžio 14, 2017 uz, aktyvus ir gerai sutaria su zmonem 2 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Donis Parašė Gruodžio 14, 2017 Share Parašė Gruodžio 14, 2017 100 proc. uz. Su visais sutaria, pakelia dvasia serve. :D 1 Link to comment Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai